Bajnokok Ligája

Az EL után a BL-ben is nagyot kaszálnánk a lapokkal

  • varin
megosztom

Skominától várhatunk 5-6 lapot egy ilyen mérkőzésen, így több sárgás ötlet is zöldülhet.

Nem hozott túlságosan nagy faultháborút szerda este az Európa Liga döntője, persze ehhez kellett egy hihetetlenül hangulattalan és az 50. percre eldőlő finálé az Arsenal és a Chelsea között. A kevés felmutatott lapból viszont így is vastagon tudtunk profitálni, hiszen Christensent 8-szoros oddsért sárgáztattuk be. Szombaton Madridban kicsit más lesz a leányzó fekvése, több szempontból is, itt vajmi kevés esély van rá, hogy egy unalmas 90 percet látunk.

Fotó: Twitter

Azt ugyanis nem lehetett volna állítani, hogy szerdán a játékosok életük legfontosabb meccsét játszották volna. Nyilván mindkét fél meg akarta szerezni a trófeát, hiszen az Arsenalnak BL-indulást ért volna, míg a Chelsea kulcsembereinek szép búcsút, de egy BL-serleg egészen más kategória, különösen a tavalyi finálét követően, míg a Spursnél egy hatalmas csodával érne fel, ha felülhetnének Európa trónjára. A játékvezető ezúttal a szlovén Damir Skomina lesz, aki Rocchihoz hasonlóan szeret sok lappal dirigálni. A 4,5-es határ nem tűnik rossz ötletnek, különösen azért, mert az elmúlt másfél évben csak háromszor maradt a határ alatt európai kupameccsen, és akkor is csak egy híja votl az overnek. De most lássuk a konkrét delikvenseket!

Az első nyertesünk Andrew Robertson lehet, aki 11 meccsen 3 sárgát gyűjtött össze a BL-ben, emiatt a Porto elleni első meccset ki is kellett hagynia. Külön érdekesség, hogy 2018-ban Skomina kétszer vezetett Liverpool-meccset és a skót balhátvédet mindkétszer megkínálta egy lappal. Egy balhátvédnél 4.50-es szorzóval ilyen meccsen meg lehet próbálni a lapot, hátha összejön neki a "mesterhármas" a szlovén sípmesterrel.

Egy másik liverpooli, James Milner is jó befektetés lehet 4.25-ért. A rutinos középpályás nem biztos ugyan, hogy kezdeni fog, de az Unibeten ekkor sem kell aggódnunk, hiszen feltett tétünk visszajár. A 33 éves játékos az utolsó kilenc, Spurs elleni meccsből háromszor is kapott lapot, mindemellett nála csak Fabinhót figyelmeztették többször az idei évben.

Ha a londoni csapatot nézzük, alapvetően kevesebb sárga lapos játékost találunk, a névsort Danny Rose vezeti 8 figyelmeztetéssel. Rajta kívül még Son kapott három lapot a BL-sorozatban, és ő is lenne az a játékos, akit magas oddson lapoztathatunk. Ugyan a dél-koreai támadó kezdetése nem biztos, hiszen Kane visszatér, Lucas Moura pedig nagyon kiérdemelte a kezdőcsapatbeli tagságot, ha mégis kifut a madridi gyepre a 26 éves támadó, 6-szoros oddsért megérheti lapoztatni.

És végezetül ha azon gondolkozunk, hogy melyik csapat nyerheti a BL-t, akkor érdemes a kapusok háza táján is körülnézni. Mindkét portásra 11-szeres a szorzó, ám ehhez vagy az szükséges, hogy összehozzanak egy tizenegyest, vagy az, hogy legyen alkalmuk húzni az időt. Ha viszont ezt a vonalat visszük tovább, érdemes lehet kombinálni a kapus sárgáját csapatának háromesélyes győzelmével és máris egy 21.45-ös és egy 47.66-szoros oddsot kapunk.

{"headTitle":"Ki kap sárga lapot a Tottenham-Liverpool meccsen?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Andrew Robertson","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"James Milner","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Allison","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Heung-Min Son","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3010099] 2019-06-01 21:00:00 Tottenham Hotspur - Liverpoolx;
megosztom