Exkluzív

Új fogadóiroda a Hathárom kínálatában

megosztom

Új fogadóirodával bővül a hatharom.com partnercsapata, a jövőben a 22bet.com kínálatával is találkozhattok az oldalon.

Elolvasom a terembemutatót!

A mindössze 2017-ben alapított fogadóiroda mostanra több, mint 400 000 online játékossal rendelkezik, több tucat nyelven, a világ számos országában elérhető - köztük Magyarországon is.

A     egyik legnagyobb erőssége, hogy rendkívül széles fogadási kínálattal várja a játékosokat, több mint 1000 sporteseményre nyitnak piacokat minden nap. Gyakorlatilag az összes sportágra tudunk fogadni, a fogadási lehetőségek terén pedig az átlagnál is szélesebb a spektrum. A klasszikus marketek mellett az ázsiai hendikepes fogadásokat és a speciális választásokat is megtalálhatjuk a kínálatban. Az élő szekció szintén rendkívül erős szegmense a 22bet-nek, amit a széles választék mellett a multi live-streaming szolgáltatása biztosít.

A ki- és befizetések terén szinte minden elérhető platform a játékosok rendelkezésére áll, így a bankkártyáktól kezdve az e-pénztárcákon át, egészen a kriptovalutás befizetésekig szinte mindent megtalálhatunk.

Szintén említésre méltóak az iroda szorzói, miután átlagosan 97%-os visszafizetési aránnyal dolgoznak, ami a piaci átlag felett van. Összehasonlításképpen például a bet365-nél 95%, a Tippmixpro-n pedig nagyjából 85% ugyanez az arány.

A tenisz szerelmeseinek kiváló terep lehet, hiszen a legnépszerűbb egyéni sportágban 98,1%-os a payoutja az irodának.

 

A 22bet magyar nyelven is elérhető, felülete könnyen és gyorsan kezelhető, az ingyenesen letölthető mobilalkalmazás pedig további kényelmi funkciót nyújthat a játékosoknak.

Az 22bet ügyfélszolgálata napi 24 órában rendelkezésére áll, a hét minden napján, e-mailen vagy élő chaten keresztül a support-en@22bet.com címen. Magyar nyelvű ügyfélszolgálat egyelőre még nincs.

 

A      a sportfogadó játékosok számára két állandó bónuszakciót kínál:
 

  • minden új regisztráló játékos jogosult maximum 35 000 HUF értékű üdvözlő bónuszra 
     
  • minden már regisztrált játékos jogosult a maximum 30 000 HUF értékű 'Péntek újratöltve sportbónusz' ajánlatra

 

FONTOS! Az iroda bónuszajánlatai ugyan nagyon magas összegről szólnak, azonban a megforgatási feltételeik igen nehezek, így azok kiváltása nem egyszerű. A bónuszok kiváltása előtt fontosnak tartjuk, hogy minden játékos tájékozódjon a feltételekről csak és kizárólag azok ismeretében vágjon bele a bónusz feltételek teljesítésébe! A részletes bónuszleírást megtaláljátok ITT!


A 22bet.com fogadóirodával kapcsolatos, minden további releváns információt megtalálod részletes terembemutató oldalunkon. Természetesen várjuk a visszajelzéseiteket is az irodánál szerzett tapasztalataitokról!
 

                    Részletes terembemutató a 22bet.com -ról                    

 

22bet

 

megosztom