Tippjáték

Tippeld meg a BL-győztest és nyerj okosórát!

megosztom

Természetesen a Hathárom sem maradhat játék nélkül az év legfontosabb meccsén - kattints a részletekért.

Június első napján a világ futballszerelmeseinek szeme Madridra szegeződik majd, ahol az év legfontosabb klubfoci meccsét, azaz a Bajnokok Ligája döntőjét rendezik az Estadio Metropolitanóban. A találkozót több anyagban körbejárjuk, most azonban egy kis játékra invitálunk benneteket, amelyben partnerirodánkkal, azaz a Pinnacle-lel karöltve 3 db Xiaomi okosórát sorsolunk ki.

A BL-döntő Tippjátszmában nincs más dolgotok, mint az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével megtippelni, hogy a Tottenham vagy a Livepool nyeri a finálét!

Amennyiben helyesen tippeled meg a nyertes kilétét, és teljesíted a részvételi feltételeket is, de a pompás nyereményről, azaz a Xiaomi okosórákról balszerencsés módon lemaradsz, kárpótlásképp egy 30 napos Logibet-előfizetéssel ajándékozunk meg.

Tippelésre Fel!

20190529154933
Fontos, hogy a BL-döntő Tippjátszma nyereményeire partnerirodánk újonnan regisztrált és befizetett felhasználók kvalifikálhatnak!

A kvalifikációhoz tehát nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!
 

2019. június 2. 23:59-ig
 

 • regisztrálj a      -re ezen a linken keresztül!
   
 • Fizess be a számládra!
   
 • Helyezz el egy fogadást az általad választott mérkőzésre
   
 • Küld be az azonosítódat az alábbi formon és pipáld ki a 'már befizettem' rublikát
   
 • az irodához  korábban regisztrált felhasználóink ezúttal nem kvalifikálhatnak a nyereményre, de természetesen a játékon bárki tippelhet

 

7
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg, hogy ki nyeri a 2019. június 1-i Tottenham-Liverpool BL-döntőt! Tippedet a mérkőzés kezdőrúgásáig (21:00) adhatod meg. 
 
Az a felhasználó nyerhet, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja a döntő nyertes csapatát. 
 
A nyertesek között három Xiaomi Mi Band 3 okosóra kerül kisorsolásra.
 
Amennyiben helyesen tippeled meg az eredményt, de az okosórákról balszerencsés módon lecsúszol, kárpótlásképp egy 30 napos Logibet-előfizetéssel ajándékozunk meg.
 
Ahhoz, hogy jogosult lehess a nyereményre, új userként nyitnod kell  egy    -számlát, amelyre 2019. június 2. 23:59-ig legalább egyszer befizetsz és egy fogadást is elhelyeztél az általad választott meccsre.
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
pinnacle
[3010099] 2019-06-01 21:00:00 Tottenham Hotspur - Liverpoolx;
megosztom