Sportfogadás

Tudni akarod, hogy mi lesz a profik szerint a Chelsea-Arsenal?

Több szaki is tippelt már az esti EL-meccsre partneroldalunkról.

Nem túlságosan meglepő módon a mai napon a tippmestereknél is a Chelsea-Arsenal mérkőzés kapta a főszerepet. Partneroldalunkon rengeteg tipster vitte már fel gondolatait a mérkőzéssel kapcsolatban - ezekből szemezgettünk röviden.

A tippekért látogasd meg a Logibet rendszerét

A legmagasabb szinten lévő tipster, aki fogadott a találkozóra, varin. Szerkesztőnk 5/10-es téttel küldött játékba egy fogadást, melyet indoklással is alátámasztott. Hasonlóan látja az esélyeket a szorgalmasan indokló rookie, Roleey is, aki szintén 5/10-zel nézett be egy 2.20-as szorzóra. A legbátrabb fogadást Nyitraii98 küldte fel eleddig, aki 10 egységet tett egy 3.43-as oddsra, de az érdeklődők több tipstertől is találhatnak jó ötleteket az Európa Liga fináléjára.

{"headTitle":"Tottenham - Liverpool ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[]}

Érdemes tehát ellátogatni akár a kezdés előtt is a Logibetre, hiszen vélhetően addig rengeteg tipp érkezik még a bakui fináléra, így jobbnál jobb ötletekkel tehetjük még élvezetesebbé a szerda esti szórakozásunkat.


Csatlakozz a Logibethez és nyerj együtt a profikkal havi 19.99€-s havi díjért!

[3010123] 2019-05-29 21:00:00 Chelsea - Arsenalx;