Tenisz

Kiváló oddson fogadhatunk a korábbi bajnok ellen - napi tippek a Roland Garrosra

 • Cesc18
megosztom

Stan Wawrinka bicskája könnyedén beletörhet a chilei Christian Garinba a Roland Garros második körében.

Szerdán megkezdődnek a második körös küzdelmek Párizsban. A férfiaknál több príma párosítást is találunk a programban, egymásnak feszül például Kei Nisikori és Jo-Wilfried Tsonga, illetve Grigor Dimitrov és Marin Cilic is. A nap legizgalmasabb meccsére azonban az 1-es pályán kerülhet sor, méghozzá Stan Wawrinka és Christian Garin főszereplésével. 

Wawrinka tavaly az első kör után búcsúzott Párizsban. - Fotó: ATP

Két korábbi bajnok feszül egymásnak, igaz, a chilei tehetségnek egyelőre csak a juniorok között sikerült elhódítania a Roland Garros trófeáját. Garin 2013-ban bizonyult a legjobbnak és a döntőben egy bizonyos Alexander Zverevet döngölt a salakba. A németnek jóval gyorsabban sikerült megérkeznie a legjobbak közé, azonban Garin sincs még elkésve, hiszen húszas évei elején jár. 

A dél-amerikai srác idén indult el felfelé, Houstonban megszerezte pályafutása első ATP tornagyőzelmét, majd pedig az európai salakszezonban, Münchenben követte a második. Újfent legyőzte Zverevet, ezzel pedig első top 10-es játékos elleni sikerét is elkönyvelhette. 

Tavaly ilyenkor még a 174. helyen rangsorolták, most pedig a 37. pozíciót foglalja el, ami igen jól mutatja a fejlődését. 

Garin az amerikai Reilly Opelka ellen kezdett Párizsban, ami bemelegítésnek tökéletes volt. Jó kis szoros szetteket játszottak, ahol kellett a chileitől a fókusz. 

Valószínűleg kiélezett helyzetekből Wawrinka ellen sem lesz hiány. 

Amíg Garin a karrierje felfelé ívelő szakaszában tart, addig a svájci a sérülései óta inkább lefelé halad a lejtőn. 

Bizonyos játékokban és szettekben tud kiválóan ütni Stan, de a stabilitás borzasztóan hiányzik a játékából. Ha csak a salakszezonját nézzük, Cecchinato, Goffin és Dzumhur ellen is úgy kapott ki, hogy magabiztosan kezdett és hozta az első szettet. 

A nyitókörben Jozef Kovalik ellen sem tudott három szetten át koncentrált maradni - a 6-1-es kezdés után tie-breakben bukta a másodikat. 

Ez a fajta hullámzó játék egy olyan veszélyes ellenfél ellen, mint Garin könnyen a svájci továbbjutásába kerülhet. 

A chileinek ez egy igen jó sansz arra, hogy Zverev után egy újabb szép skalpot vadásszon le. Elég jó oddsot kapunk a junior Garros-bajnok továbbjutására, különösen a Pinnacle-nél, ahol a kezdeti 2.36 egészen 2.72-ig kúszott fel. 

{"headTitle":"Stan Wawrinka - Christian Garin","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-29 14:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Garin jut tovább","odds":"2.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. május 29., Szerda 09:31

  Grand Slam | Stan Wawrinka-Christian Garin

  2019. május 29., Szerda 14:30
  • Ország:Franciaország
  • Fogadás típusa:Játékos speciális
  • Tipp:Player To Win 2 Sets: Garin Yes
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.80
  • Eddig éri meg:1.65
  • Tét:6
  • INDOKLÁS:

   A nap egyik slágermeccse. Egy korábbi bajnok és egy korábbi junior bajnok találkozik. Wawrinkának jó ideje nincs meg az az ellenállhatatlan tenisze, amivel GS-eket nyert. A felfelé törő Garinnak ez egy ó sansz, hogy egy nagy skalp levadászására. Bőven benne van a meglepetés, de mivel a Garn 2 szettre is baráti oddsot kapunk, így erre teszem le a voksom.

  • Eredmény:

   3-0

megosztom