Európa Liga

Balhé a Chelsea edzésén, hogy lesz ebből trófea?

Egy nappal a döntő előtt kínos jelenetek szivárogtak ki a Chelsea edzéséről. Hogy lesz így kupagyőztes a csapat?

A jelek szerint messze nem a legjobb előjelekkel vághat neki a szerda esti Európa Liga-finálénak a Chelsea: a londoniak keddi edzésén Gonzalo Higuaín és David Luiz összeveszett egymással, Maurizio Sarri pedig ezen teljesen kiakadt.

A két focista nézeteltérését azt okozta, hogy Higuaín belépőjén Luiz felhúzta az orrát és nem volt hajlandó elfogadni csapattársa bocsánatkérését sem. Sarri ezt látva ott is hagyta az edzést, sapkáját a földhöz vágta, majd még egy jó nagyot bele is rúgott.

 

 

 

Az biztos, hogy a futball nagykönyvében az "ideális felkészülés egy fontos mérkőzésre" című fejezetnél nem ilyen feladatok szerepelnek.

A kedden történtek egyébként is csak alátámasztják azokat az érzéseket, miszerint a Chelsea fejben nincs ott teljesen a topon. Több kulcsjátékos, így Eden Hazard és Willian sorsa is levegőbe lóg, de sajtóhírek szerint a vezetőedző Sarri is visszatérhet Olaszországba. Ne feledjük, hogy a csapat továbbra sem tud majd igazolni a nyáron új játékosokat, ami szintén okozhat frusztrációkat,  szóval egyáltalán nem mondhatnánk, hogy optimális a helyzet a Chelsea-nél.

Persze, mindezektől függetlenül a Kékek megnyerhetik a bakui finálét, mindenesetre a szorzójuk folyamatosan növekszik.

Ti bíztok így is a Chelsea-ben?

 

 

 

 

Ki nyeri az Európa Ligát?x;
[3010123] 2019-05-29 21:00:00 Chelsea - Arsenalx;