Sportfogadás

Reszkessetek, fogadóirodák! - jön Griezmann kedvenc időszaka!

A barátságos mérkőzések a Logibet profi tippmesterének egyik legjobb időszaka.

Továbbra sem lehet a szuperlatívuszokon kívül más jelzőket találni Griezmann teljesítményére, aki májusban az elmúlt félév legjobb teljesítményét pakolja fel a táblára. Hétvégén a Serie A-ban és az u20-as vb-n is kiváló tippel kaszált, így az év ötödik havában 12 tipp után már +20 egységnél és 53.50%-os ROI-nál tart. Egy átlagos fogadónál most jöhetne a pihenés időszaka, hiszen a topligáknak vége, így a focimeccsek tekintetében holtszezon következik. De nem Griezmann esetében!

Csatlakozáshoz kattints a képre és nyerj együtt a Logibet zsenijével!

A futballszezon lefújásával ugyanis rögtön indul is a felkészülés a következő évre. Grizi ráadásul az elmúlt napokban barátságos meccsen és u20-as vb-találkozón is megmutatta, otthonos terep számára, emiatt pedig teljesen biztosak lehetünk benne, hogy remek hetek állnak előttünk. A barátságos mérkőzéseknél ugyanis kiemelten fontos, talán a legfontosabb, hogy meglegyenek az embernek a megbízható forrásai, ez pedig a Logibet vezető tippmesterénél bőségesen rendelkezésre áll. Elég, ha csak az elmúlt évek nyári időszakát vizsgáljuk Griezmannál.

Griezmann a korábbi évek nyári hónapjaiban 158 tippből +70,1 egységet ért el, ami az ő 3,5-ös átlagtétje esetén 12,6%-os ROI-nak felel meg.

A tippmester kérdésünkre elmondta, hogy nyáron is várható tőle a szokásos tippmennyiség, így mindenképpen megéri majd követni az utolsó 17 hónapból 16-ot plusszoló éllovast.

A feliratkozási díj pedig továbbra is potom 19.99€, amelyért bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz, a tippekről pedig e-mailes értesítést küld a Logibet.

Ne feledd, partneroldalunkon 19.99€-ért kaphatsz meg egy olyan tippmestert, aki máshol 80-100€-t kér el!