Tipp

Egy tét nélküli meccsen ez a határ vállalható

A német Bundesliga keddi mérkőzésén egyik csapat számára sincs már komolyabb tét. A bukik számai korrektek, de a szezon végén megér egy próbát az over.

Már csak két forduló van hátra a német Bundesligából, így összesen négy pont szerezhető még a csapatoknak, de az biztos, hogy sem a Hannover, sem pedig a Lipcse sorsán nem nagyon változtatnak már az egységek.

Fotó: www.l-iz.de

Mindkét csapat biztosan abszolválta a bennmaradást, így a maradék két meccsen már abszolút teher nélkül, felszabadultan kézilabdázhatnának. Ezt a tényezőt próbálhatjuk meg kihasználni.

A meccsre a bukik 52-53 gólos határt szabtak meg, ami megfelel az elmúlt 32 forduló alatt játszott mérkőzések statjaiból kiszámolt határnak. A Hannover picit overesebb (55,62) , míg a Lipcse underesebb (50.625), így jött ki az egál határ. Viszont azt gondolom, hogy tekintve a szezon végét, egy picit kalkulálhatunk lazább felfogásban játszó csapatokkal, tehát elindulhatunk az over irányába.

Erősíti a tippet, hogy a csapatok legutóbbi két bajnoki meccse simán megugrotta ezt a határt (30-26, 31-26), ráadásul az egyik meccs szinte napra pontosan egy éve, hasonló időszakban volt esedékes.

A Hannover utoljára játszhat saját közönsége előtt az idényben, a Lipcse pedig remek eredményeket ért el az elmúlt egy hónapban. Nagy kérdés, hogy melyik csapat akarata érvényesül, de az oddsok alapján a Hannovernek több esélye van a győzelemre.

Én nem gondolom, hogy május végén szétszakadnak majd a csapatok a védekezésben, szóval ez nem nálam egy olyan tényező, ami más megvilágításba helyezi a határok megszabását, így egy alacsony-közepes téttel szerintem játszható az overes tipp ide.

{"headTitle":"Hannover - Leipzig ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-28 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 52.5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/18bet","bookmaker":"425"}]}