Tenisz

A nap legegyértelműbb meccséből profitálnánk - napi tippek a Roland Garrosra

 • Cesc18
megosztom

Komoly verést oszthat ki Maria Sakkari a sérülésből visszatérő ellenfelének.

Amennyiben az égiek is úgy akarják, szerdán pont kerül az első körös küzdelmek végére Párizsban. Bő 40 mérkőzés szerepel a mai programban, mi pedig most azt vesszük górcső alá, ahol a legkisebb a valószínűsége annak, hogy borul a papírforma. 

{"headTitle":"Anna Tatishvili - Maria Sakkari","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-28 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tatishvili","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sakkari","odds":"1.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Anna Tatishvili személyében egy nagy visszatérőt köszönthetünk. A 29 éves grúz-amerikai lány bő másfél év kihagyás után lép újra pályára a Roland Garroson. Három bokaműtéten és egy nagyon hosszú rehabilitáción van túl. 

Tatishvili számára már az is hatalmas dolog, hogy újra tétmeccset játszhat. Ugyan az elmúlt hetekben, hónapokban már intenzívebben edzett, de azért egy éles mérkőzés mindig más kávéház. Nincsenek is nagy elvárásai a torna előtt, ettől függetlenül kaphatott volna könnyebb ellenfelet, hiszen Maria Sakkari személyében egy kiemelt teniszező áll majd vele szemben. 

A görög lány ráadásul pályafutása felfelé ívelő szakaszában jár és nagyon jó salakszezon után érkezett a francia fővárosba. 

Sakkari Rabatban élete első WTA-tornagyőzelmét ünnepelhette, míg Rómában a selejtezőből indulva masírozott az elődöntőig. 

Viszonylag kevés szó esik az esélylatolgatásoknál a görögről, pedig akár meglepetésembere is lehet ennek a Garrosnak, hiszen nem a legnagyobb salakmenők szerepelnek az ágán. 

A görög lány a torna meglepetésembere is lehet. - Fotó: WTA

Sakkarinak nem okozhat problémát a rajt - bár partneroldalunkon, a Logibeten akad olyan tippmester, aki más véleményen van -, igazából csak az a kérdés, hogy hány játékot enged.

A fogadóirodák 4-5 megnyert játék körül kalkulálnak Tatishvili esetében. Az 5.5-ös határnál mindenféleképpen az under felé érdemes kacsingatni. Ne felejtsük el, hogy a grúz-amerikai fénykorában sem tartozott a közvetlen elithez. Nem számított rossz játékosnak, de például a GS-eken nem a kiemeltek között találtuk a nevét. Illetve nem is a salak a kedvenc borítása, a Garroson mind a négy korábbi főtáblás meccsét elveszítette. 

Nem ez lenne az első, hogy nagy verést kap Párizsban, 2013-ban mindössze 1 játékot tudott fogni Serena Williams ellen.

{"headTitle":"Anna Tatishvili - Maria Sakkari","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-28 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos összesített játékai: Tatishvili 4.5 alatt","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
 • Pro
  varin
  2019. május 28., Kedd 07:43

  Grand Slam | Anna Tatishvili-Maria Sakkari

  2019. május 28., Kedd 16:30
  • Ország:Franciaország
  • Fogadás típusa:Alatt/fölött
  • Tipp:16.5 fölött
  • Odds:2.01
  • Eddig éri meg:1.9
  • Tét:5
  • INDOKLÁS:

   Két év kihagyás és három bokaműtét után teniszezik ismét az amerikai. Én bízom benne, hogy sikerül egy jó meccset összehoznia, hiszen egykor nem is volt rossz játékos. Öt játékot kell összekaparnia az overhez, de 1 egységgel még a line-ra is benézünk a tisztesség kedvéért.

megosztom