Sportműsor

Hétközben az Európa Liga fináléja viszi a prímet

  • Tomihmv
megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás, Championship, Európa Liga

Hétközben két valamire való focimeccs lesz, az elsőt hétfőn, a másodikat szerdán rendezik.

Előbb a Derby-Aston Villa (H: 3.60 D: 3.30 V: 2.25) meccsre lesz érdemes figyelni, amely találkozó a Championship rájátszásának döntője, amit a Wembleyben rendeznek, és ugye a Premier League-be való feljutásról dönt. A mérkőzés abszolút háromesélyes, igaz, a szezonban az Aston Villa hazai pályán 4-0-ra, idegenben 3-0-ra győzte le a Derbyt.

A másik találkozó viszont még ennél is nagyobb téttel bír, hiszen szerdán rendezik Bakuban az Európa Liga fináléját, melyet két londoni csapat, nevezetesen a Chelsea és az Arsenal (H: 2.37 D: 3.40 V: 2.90) vív meg egymással! Ebben az ütközetben is bármi benne van, főleg, hogy a felek egymás elleni meccsein, a Premier League-ben az éppen aktuális pályaválasztó nyert. Több veszítenivalója az Arsenalnak van ugyanakkor, hiszen, ha nem tudják elhódítani a trófeát Emeryék, akkor jövőre is csak az Európa Ligában indulhatnak.

A meccsekkel kapcsolatosan beharangozóval jelentkezünk!

  • Derby-Aston Villa, hétfő 16:00
  • Chelsea-Arsenal, Sport TV1, szerda 21:00

 

Tavaly Nadal nyerte a Roland Garrost. - Fotó: Twitter

Egyéb sportok

Az NHL-ben megkezdődik a nagydöntő, amelyet a Boston Bruins és a St. Louis Blues vív meg. Az első meccsre kedd hajnalban, Bostonban kerül sor.

A kosárlabda világában a rájátszásnál tartanak a bajnokságok. Magyarországon megkezdődnek az elődöntők, míg Amerikában péntek hajnalban elstartol a nagydöntő!

A teniszezőknél jön az év második Grand Slam tornája, nevezetesen a Roland Garros! Ennek köszönhetően pedig az előttünk álló hétköznapokon sem unatkozunk majd, hiszen a tornával kapcsolatosan beharangozókkal és tippekkel jelentkezünk majd!

  • NHL-playoff, a Spíler TV-n
  • NBA-playoff, a Sport TV-n
  • Tenisz Roland Garros, hétfőtől az Eurosporton

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?
megosztom