Férfi kézi BL

Folyamatosan csökken a Veszprém oddsa a BL-győzelemre

megosztom

Hétvégén Kölnben rendezik a férfi kézi BL négyes döntőjét, a friss magyar bajnok Veszprém pedig a második legesélyesebb csapatnak számít.

Visszahódította a magyar bajnoki címet a Telekom Veszprém csapata a MOL-Pick Szegedtől, miután a csütörtökön aratott 11 gólos hazai sikert követően vasárnap 27-27-es döntetlent ért el a címvédő otthonában, így összesítésben 62-51-re megnyerte a bajnoki döntőt.

A Veszprém számára a lehető legjobbkor jött ez a siker, hiszen a hétvégén már a Bajnokok Ligája négyes döntőjében lesz jelenése. A bakonyi alakulat a FinalFour-ba is egy év szünet után tér vissza, a szombati első elődöntőben pedig a lengyel Kielce lesz az ellenfele.

A Veszprém és a Kielce a mostani szezonban már összemérhette erejét, hiszen egy csoportban szerepeltek, a magyar csapat pedig oda-vissza le tudta győzni Talant Dusebajev együttesét, nem meglepő, ha a fogadóirodáknál Nagy Lászlóék a favoritok.

A második elődöntőben a Szegedet búcsúztató és jelenlegi formájában utolsó BL-szezonját taposó Vardar a csúcsfavorit Barcelona ellen játszik majd. A csapatok szintén azonos csoportban szerepeltek és a Veszprémhez hasonló a Barca is oda-vissza legyőzte elődöntős ellenfelét.

Az idei szezon egyik érdekessége, hogy a Final Four négy résztvevője az alapszakaszban ugyanabban a csoportban szerepelt.

Fotó: Veszprém Handball Team facebook

A két elődöntőnek tehát a Veszprém és a Barcelona az esélyese, de amíg a katalánokra 4,5 gólos hendikepet kínálnak, addig a Veszprémre csak 1,5-et, vagyis papíron sokkal nehezebb meccs vár a bakonyiakra, mint a katalánokra.

Ami a végső győztes piacokat illeti, ott a Barcelona durván kiemelkedik, hiszen mindössze 1.45-ös szorzót kínálnak a gránátvörös-kékekre.

Mivel a Vardar ellen 1.25-ért pakolható a Barca, ezért aki a katalánok sikerében gondolkozik, jobban teszi, ha külön-külön fogad rájuk a két meccsen.

A Veszprém szorzója jelenleg kereken négyszeres, ami komoly csökkenést jelent, hiszen eredetileg 4,75-ös volt a magyar csapat végső sikerének szorzója. A Kielcére 9, a Vardarra pedig 15-szörös oddson lehet most fogadásokat kötni.

Te mekkora szorzót adnál a Veszprém végső sikerére?

 

 

 

 

{"headTitle":"Bajnokok Ligája - Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-01 15:15","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"1.45","customLink":"https://www.bet365.com/hu/?forcelp=1&affiliate=365_843211","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Veszprém","odds":"4","customLink":"https://www.bet365.com/hu/?forcelp=1&affiliate=365_843211","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kielce ","odds":"9","customLink":"https://www.bet365.com/hu/?forcelp=1&affiliate=365_843211","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Vardar Szkopje ","odds":"15","customLink":"https://www.bet365.com/hu/?forcelp=1&affiliate=365_843211","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom