Sportfogadás

Bizonyított, jó tippmester vagy? Kezdd fizetős szintről a Logibetet!

Ha máshol már megmutattad, mit tudsz, a Logibeten rögtön a legjobbak között kezdheted.

Február közepén debütált a Logibeten Karlsson, akit az egyik legnagyobb nemzetközi konkurens oldaltól, a Blogabettől sikerült elcsábítania partneroldalunknak. Karlsson nem titkoltan azért választotta a Logit a neves rivális oldal helyett, mert eredményei alapján itt a legjobbak közé tartozik, így több előfizetőt gyűjtve több pénzt is kereshet, mint máshol. A master tippmester példája azonban nem egyedi történet, bárki élhet ezzel a lehetőséggel!

A Logibeten ugyanis a hiteles tipptörténettel rendelkező tipstereknek nem kell végigjárniuk a szamárlétrát, adataik és historyjuk behúzásával akár már senior vagy master szinten is nekiláthatnak a tippmesterkedésnek, amely azt jelenti, hogy már az első tipp után kifizetést kaphatnak!

Jelenleg a Logibet elsősorban a Blogabet és a Betadvisor tippmestereit várja, az ő statisztikájukat ugyanis minden gond nélkül tudják implementálni, ezzel besorolva őket akár a legmagasabb szintre.

Aki tehát gyorsan a figyelem középpontjába akar kerülni, máshol már bizonyított és szeretne a Logibeten pénzt keresni, mindenképpen írjon akár az info@logibet.com címre, akár pedig munkaidőben a Logibet-chatre.

Természetesen lehetőség van más fajta tipptörténet beintegrálására is, ezzel kapcsolatosan szintén keressétek az ügyfélszolgálatot.