Olasz foci

Hiába a hatalmas tét, itt most a gólokra kell fogadni!

 • varin
megosztom

Mindkét csapatnak "must win" lesz a meccs, így nagyon óvatoskodásnak nincs helye.

Nincs már igazán helye számolgatásnak, Olaszországban elérkezett az utolsó forduló. Habár a mérkőzések többségénél érdemes lehet élőben követni az eseményeket és fogadásokat kötni, kivétel ez alól az Inter-Empoli, ahol taktikázásnak nincs helye, mindkét csapatnak a 3 pont kell. Ebből pedig gólfesztivál is kisülhet.

1X2    
Inter Döntetlen Empoli
1.40 4.75 7.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A helyzetet valamelyest árnyalja, hogy az Empoli számára egy döntetlen sem lenne rossz eredmény, amennyiben a Genoa nem nyer Firenzében. Az viszont valószínűnek mondható, hogy a Fiorentina és a Genoa nem feltétlenül fog mindent megtenni a győzelemért, amíg az Empoli nem áll pontszerzésre Milánóban, hiszen ha a piros-kékek tudnak pontot hozni Brighiéken, akkor az Empolitól búcsúzunk.

Az Internél viszont bármilyen számolgatás teljesen felesleges, ha nem nyernek, a BL gyakorlatilag elérhetetlenné válik, hiszen azzal nem számolhatnak, hogy a Milan nem nyer Ferrarában. Ami a formákat illeti, az Inter egy 4-1-es vereségből, az Empoli egy 4-1-es győzelemből érkezik, ráadásul az összképen az sem segít, hogy a milánóiak egy tét nélkül játszó Napolitól kaptak ki, míg a kiscsapat az EL-re hajtó Torinót verte nagyon simán otthon. Egyébként is nagyon jól megy mostanság a szekere a kiesés ellen küzdő alakulatnak, hiszen zsinórban háromszor nyertek, idén pedig 18 meccsből 14-szer is betaláltak, bizonyítva, hogy komolyan gondolják a Serie A-tagságot.

Nincs különösebben rossz formában az Inter sem, viszont kilenc meccsből csak négyszer nyert, otthon pedig csupán a már kiesett Chievo legyőzése sikerült az elmúlt két hónapban.

Az elmúlt években igazán markáns volt az Inter dominanciája, hiszen 2005 óta 13-1-1 az iparvárosiak mérlege, 2015 óta pedig az Empoli csupán egyetlen gólra volt képes 450 perc alatt.

Nem gondolnánk, hogy ez a mostani az az Inter, amelyik a hatalmas tét és erőfölény ellenére egy laza 4-0-val lerendezi az ellenfelét, ez bizony egy végletekig kiélezett és izgalmas 90 perc lesz, ahol az Empoli mindent megtesz majd a sikerért. A vendégek fél szemmel ugyan nézhetik az Artemio Franchit, de olyan pillanat, hogy biztos legyen a bennmaradásuk, miközben nem vezetnek, aligha lesz. Mindezek szellemében gólokat várunk Milánóban és hazai sikert, a kiesésről pedig majd az dönt, mire megy egymással a Fio és a Genoa.

{"headTitle":"Inter-Empoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-26 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: Inter 2.5 gól felett + BTS","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[2848102] 2019-05-26 20:30:00 Inter - Empolix;
 • Pro
  varin
  2019. május 21., Kedd 10:49

  Olaszország Serie A | Inter-Empoli

  2019. május 26., Vasárnap 20:30
  • Ország:Olaszország
  • Fogadás típusa:Eredmény és mindkét csapat szerez gólt
  • Tipp:Inter + Yes
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.62
  • Eddig éri meg:2.2
  • Tét:6
  • INDOKLÁS:

   Élet-halál meccs lesz az Empolinak, döntetlenre sem nagyon játszhatnak és nincs is komoly realitása, hogy kihúzzák 0-0-val. Négyet lőttek a Torinónak, idén 18 meccsen 14-szer lőttek gólt, 4-szer nem, összesen pedig 27-szer találtak be. Eléggé adja magát nekem egy 3-1-es meccs, nem hiszem, hogy az Inter elbukik, de az Empoli is jó lesz egy gólra. Az utolsó öt meccsük így végződött Milánóban: 2-0, 2-1, 4-3, 1-0, 3-1.

  • Eredmény:

   2-1 ( 0-0 )

  • kimenetel
   Nyereség
  • 9.72
megosztom