Férfi kézi NB I

A Veszprém idegenben is legyőzheti a Szegedet

  • Tomihmv
megosztom

A párharc eldőlt, így pedig csak és kizárólag formalitás lesz a férfi kézilabda bajnoki döntő második mérkőzése.

Csütörtökön a bajnoki döntő első meccsén a Veszprém felmosta a Szegeddel a padlót, ugyanis egy nyögvenyelős első félidőt követően a második játékrészben hengerelt, és gyakorlatilag eldöntötte a trófea sorsát, hiszen 35-24-re diadalmaskodott. A 11 gólos előny pedig olyannyira nagy, hogy azt képtelenség, hogy ledolgozza a Szeged, legalább is szerintünk.

A Szegednek mínusz 11-ről kellene fordítania. - Fotó: pickhandball.hu

Pedig jól kezdett a Szeged, Canellas remekül irányította csapatát, ráadásul elég sokat volt emberhátrányban a Veszprém. Azután magára talált a bakonyi csapat, viszont bejött Sego, aki lehúzta a rolót, Blagotinsek pedig a kiállítás sorsára jutott az első félidő hajrájában, így végül nem volt meglepő, hogy a Pick 14-13-ra ment a szünetben.

Ehhez képest egy teljesen ellentétes második játékrészt láthattunk, hiszen emberfeletti teljesítményt rakott ki a pályára a Veszprém. Mikler remekül védett, és többek közt a 14-2-es (!) rohanásnak köszönhetően váratlanul nagy különbséggel zárult a bajnoki finálé első mérkőzése, amely egyébiránt Szegednek az első veresége volt az idén Magyarországon...

bet365

"Szerencsére nincs sok idő szomorkodni, két edzés, és már jön is a visszavágó, ez jó. Sok változtatásra nincs lehetőség ilyen rövid idő alatt. Szívvel és okosan kell játszanunk a második összecsapáson, valamint sokkal erősebben védekezni, és reméljük, hogy meglepetést tudunk okozni" - mondta Kallman a pickhandball.hu-nak.

Borítékolható tehát, hogy mindent megtesz a Szeged legalább azért, hogy szépen búcsúzzon közönségétől, azonban ez könnyen átmehet görcsösségbe, ami meg is bosszulhatja magát, főleg, ha a Veszprémnek úgy megy idegenben, mint otthon. Mindemellett, amíg a hazaik lelkileg igen csak maguk alatt vannak, addig a vendégek felpörögve, felszabadultan léphetnek pályára, és jó szájízzel készülhetnek a jövő hétvégi Bajnokok Ligája Final Fourra.

Mindezek után bőven benne van a pakliban, hogy a Veszprém idegenben is nyerni tudjon, de mivel annyira eltolták a szorzókat a bukmékerek, így már a vendégekre kínált +2,5-ös ázsiai hendikeppel is kiegyezünk, amibe a döntetlentől kezdve a kétgólos hazai siker is belefér.

{"headTitle":"Szeged - Veszprém","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-26 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Veszprém +2,5","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom