Sportfogadás

Így nyerhetsz alvás közben is a Bet365-ön

megosztom

Az automata cashout olyan találmánya a Bet365-nek, amelyet vétek nem használni.

Európai sportfogadói szemmel kész kínszenvedés tud lenni, ha valaki például a major sportok szerelmese, de a teniszfanatikusok is megsínylik az amerikai nagy tornákat, például a US Opent. Azonban nincs mese, ha valaki ezekben a bajnokságokban, sorozatokban tud profitot termelni, fel kell áldoznia az alvást a profitgyártás oltárán. A     nem annyira új, de sokak által nem ismert funkciója ebben nyújt óriási segítséget.

A Cash Out funkciót valószínűleg igen sokan ismerik, ennek lényege, hogy akár a mérkőzés kezdése előtt, de akár közben eladhatod a szelvényedet akkora összegért, amelyet az abban a pillanatban ér. A példának okáért ha egy 10-es kötésen már bejött 9 meccsed és csak egy 1.10-es szorzó hiányzik, akkor jó eséllyel felveheted a feltett tét+nyeremény körülbelül 85-90%-át, persze attól is függően, hogy közben az 1.10-es szorzó mennyit változott.

A Cash Out hozzásegít ahhoz, hogy ne kelljen egy fogadás esetében a biztosítás kedvéért ellenfogadnod, és akár több függő fogadás esetén is eladhatod szelvényedet megfelelő pénzért. Íme a Cash Outról egy rövid leírás:

Sokan viszont nem tudták, hogy korábban kibővült egy automata Cash Out opcióval is, amellyel bármikor meghatározhatod, hogy mennyi pénz szeretnél látni legalább a szelvényedből, ha pedig az oddsok elérik az ehhez szükséges számot, akkor ki is fizetik minimum ezt az összeget.

A képen látható példa esetében 9 euróra 729-et fizetne a szelvény, ám ha bármikor is úgy alakul, hogy Luxemburg toronymagas favorittá válik az 1-2. helyre, a Bet365 automatikusan megadja a 700€-t, vagy többet, amennyiben az odds alapján nem pont 700€-nyi értékűre módosul a fogadás, hanem például 710€-ra.

Egy talán még egyszerűbb példa: megfogadsz éjszaka egy teniszmeccset 1.90-es szorzóval 5000 forinttal, de azt mondod, hogy nem szeretnél valami extrém fordítás miatt pénzt bukni, így beállítod az automatikus Cash Outot 1.80-as szorzóra, vagyis 9000 forintra a 9500 forint helyett. Ha minden jól alakul, reggel minimum 9000 forintra ébredsz, mert az auto Cash Out megoldotta helyetted a dolgot.

Habár a Cash Out (ahogy természetesen a visszafogadás is) levesz néhány százalék profitot, mivel a bukmékerek így működnek, sokan nem szívesen használják, ám bizonyos helyzetekben igenis jó döntés. Ha úgy érzed, indokolatlanul alacsony a szorzód, amire fogadtál, mert az oddsoknál nagyobb esélye van a tipped bukásának, akkor hosszútávon jó döntésnek bizonyulhat a Cash Outtal élni. Ehhez pedig egy nagyon nagy könnyebbséget ad, ha mindezt automatán csinálhatod.A    sok egyéb funkciója és bónusza mellett a Cash Out is olyan dolog, ami a sportfogadók kedvencévé tette. Ha szeretnéd kipróbálni a világ legnépszerűbb bukiját, 100%-os befizetési bónusszal teheted meg, melynek összege elérheti a 15 ezer forintot is.

bet365
megosztom