Magyar Kupa

Ez lehet a legjobb tipp a Magyar Kupa fináléra!

  • Tomihmv
megosztom

A Vidi az esélyesebb a Magyar Kupa elhódítására, de ki merné leírni a jó formában lévő Honvédot?

Az idei utolsó tétmérkőzésre kerül sor szombaton Magyarországon, hiszen ekkor rendezik a Magyar Kupa fináléját, amit a Honvéd és a Vidi vív meg a Groupama Arénában. A bukiknál a székesfehérvári csapat az esélyesebb, de ki merné leírni a fővárosiakat?

A felek legutóbbi meccsét Huszti fejesgólja döntötte el. - Fotó: molvidi.hu

A Honvéd ugyanis jó passzból várja a finálét, hiszen az elmúlt nyolc tétmeccsén nem talált legyőzőre, s végül a negyedik helyre ért oda a bajnokságban, így akár veszít, akár nyer a döntőben, biztosan Európa Liga résztvevő (Vidi-győzelem esetén az NB I. negyedik helyezettje indulhat az EL-ben).

Ennek köszönhetően felszabadultan léphetnek pályára Supka Attila fiai, hiszen nincs akkora veszítenivalójuk, mint a fehérváriaknak, akik ugyan az EL-ben hatalmasat meneteltek az ősszel, de az NB I-ben csak ezüsttel zártak. Ha megnyernék a kupát, akkor ez a szezonjuk is megsüvegelendő lenne, viszont, ha elbuknák, akkor már teljesen más a leányzó fekvése.

bet365

A Honvédnál van egy-két kérdés, például, hogy ki kezdjen a gólvonal előtt. Noha alapvetően Gróf Dávid az első számú kapus, a sorozatban végig Horváth András védett, ráadásul Gróf az utolsó fordulót követően nyilvánosan elbúcsúzott a Honvéd szurkolóktól, mivel nyártól máshol folytatja pályafutását, ez pedig nem túl jó ómen.

Mindemellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a 2017-es "bajnoki döntőt" a Honvéd ugyan behúzta a Vidi ellen, azóta viszont a fehérváriak egy döntetlen mellett zsinórban öt győzelmet számlálnak a fővárosiak ellen, úgy, hogy ezen intervallumban mindössze két gólt kaptak,

idén pedig speciel egyszer sem tudott gólt lőni nekik a Honvéd.

A Vidi egyébiránt idén valamennyi kupameccsét megnyerte (!), de ahogy biztossá vált, hogy nem védheti meg címét az NB I-ben, kissé leeresztett és felemás eredményeket szállított az elmúlt hetekben. Azonban borítékolható, hogy a döntőre felpörögnek Marko Nikolics tanítványai, így pedig kőkemény meccsre és felfokozott hangulatra számíthatunk, főleg, hogy a fehérvári ultrák ezen a találkozón térnek vissza.

A hangulatra tehát biztosan nem lesz panasz, azonban a gólok számára lehet. A felek egy-két kivételtől eltekintve mindig szoros, kevés gólos meccseket játszanak egymás ellen, főleg, ha ekkora a tét. Szerintünk ez most sem lesz másként, és a csapatok 2,5 gól alatt maradnak.

{"headTitle":"Honvéd - Vidi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-25 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól alatt","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/523964245","bookmaker":"23"}]}

[3029685] 2019-05-25 19:30:00 Honvéd - MOL Vidi FCx;
megosztom