EURO 2020

Továbbra is borzasztóan magas a szorzónk Azerbajdzsánban

megosztom

Március végéhez képest semmi sem változott, továbbra is gigantikus oddson fogadhatunk fiainkra Azerbajdzsánban.

Továbbra is borzasztóan magas a szorzónk Azerbajdzsánban. - Fotó: mlsz.hu

Március végén, közvetlenül a horvátok legyőzését követően számoltunk be arról, hogy egy-két bukméker kihozta szorzóit a júniusi, azerbajdzsáni Eb-selejtezőnkre. Akkor a hazaiakra 3.20-szoros, a remire 3.10-szeres, míg a mieinkre 2.40-szeres átlagoddson fogadhattunk.

{"headTitle":"Azerbajdzsán - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-08 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Azerbajdzsán","odds":"3.39","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go/512417060","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.19","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go/512417051","bookmaker":"7"}]}

Nos, ahhoz képest kereken kettő hónap telt el, megvan a bő keretünk is (lásd lentebb), mégis az oddsmesterek azon a véleményen vannak, hogy ez a találkozó bizony bőven háromesélyes lesz. Ami csak nekünk, fogadóknak jó, hiszen ez az azeri csapat verhető, ráadásul a szlovákiai vereségünk miatt csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény számunkra.

pinnacle
A magyar válogatott bő kerete
Kapusok: Dibusz Dénes, Gróf Dávid, Gulácsi Péter, Kovácsik Ádám.
Védők: Baráth Botond, Bese Barnabás, Ferenczi János, Fiola Attila, Kádár Tamás, Korhut Mihály, Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Pávkovics Bence, Vinícius.
Középpályások: Holman Dávid, Kalmár Zsolt, Kleinheisler László, Kovács István, Nagy Ádám, Pátkai Máté, Szoboszlai Dominik.
Támadók: Dzsudzsák Balázs, Holender Filip, Nagy Dominik, Németh Krisztián, Szalai Ádám, Varga Roland, Vida Kristopher, Zsótér Donát.

 

 

 

Ugyan idegenben nem fickándozunk mostanság, de lélektanilag egyértelműen jó passzban vagyunk mind csapat, mind játékos szinten. Így pedig szerintünk bőven bepróbálható a magyarok sikere, mind háromesélyben vagy -0,25-ös ázsiai hendikeppel (@1.98) vagy akár kétesélyben (döntetlen esetén a tét visszajár - @1.61).

 

Szerinted mennyi esélyünk van Azerbajdzsánban?

 

 

 

 

280443
[2942201] 2019-06-08 18:00:00 Azerbajdzsán - Magyarországx;
megosztom