Átigazolás

Többismeretlenes egyenlet, de a végén 3-szoros pénzt érhet

megosztom

Ha tényleg Conte veszi át az Inter irányítását, Manchesterből érkezhet az első igazolás.

Fotó: Journal Buzz

A hírek szerint gyakorlatilag biztosra vehető, hogy Antonio Conte ül le az Inter kispadjára a nyártól, míg Luciano Spalletti távozik. A Juventusszal több trófeát is begyűjtő trénernek komoly feladata lesz a fekete-kékek élén, hiszen a klub szeretne kilépni az elmúlt évek árnyékából és végre ismét harcban akar lenni a Scudettóért. Conte első igazolása egy igazi nagyágyú lehet, akit már a Chelsea-nél is soraiban akart tudni.

Romelu Lukaku ugyanis némiképpen kegyvesztetté vált Solskjaer mesternél, márpedig a norvég kinevezésével nem valószínű, hogy sok babér terem a következő szezonban a belga támadónak. Lukaku, akit anno 75 millió fontért szerződtetett Mourinho, idén mindössze 15 gólt szerzett 45 találkozón, Conténak viszont nagyon nagy szüksége lehet rá Milánóban.

A hírek szerint ugyanis a Nerrazzurik elveszítik legjobb támadójukat, a hosszú ideje elvágyódó Mauro Icardi vélhetően Torinóban folytatja. Conte viszont nagy kedvelője Lukaku játékának, már két éve is szerette volna soraiban tudni a belgát, ám akkor a Chelsea helyett a Unitedet választotta Lukaku.

A fiatal gólvágó természetesen lefutotta a tiszteletköröket, elmondta, mennyire szeretne a Serie A-ban futballozni, és nagyon reméli, hogy karrierje során ez is megadatik majd a számára.

Ha ez már most nyáron összejön, egész zsíros summát, 3-szoros pénzt tehetünk be pénztárcánkba az Unibet jóvoltából, amely már csak azért is korrekt tipp, mivel az egyik transzferekre specializálódott angol bukinál ez a lehetőség csupán 1.80-as szorzóval bír.

{"headTitle":"Romelu Lukaku klubja szeptember 3-án","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom