Darts

Így tudod élőben nézni Székely "Penge" Pál Barneveld elleni meccsét

megosztom

A magyar játékos péntek este a hollandok ötszörös világbajnoka ellen lép színpadra a Dutch Darts Masters első körében.

"Penge" az első magyar, aki a Dutch Darts Mastersen indul. - Fotó: Facebook

Május 24-26. Zwolléban kerül sor a PDC European Tour-sorozat hetedik állomására. Magyar szempontból ez egy kiemelten fontos verseny, hiszen a Dutch Darts Masters történetében elsőként egy honi játékosért is szoríthatunk Hollandiában. Székely "Penge" Pál márciusban a budapesti Eastern European kvalifikációban harcolta ki a részvétel jogát, miután az elődöntőben honfitársát, Alexits Tamást, majd pedig a döntőben a lengyel Sebastian Steyert múlta felül. 

Pali pénteken az első körös küzdelmek során mutatkozik be, méghozzá nem akárki, az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveld ellen. Finoman szólva sem egy szerencsés sorsolás a magyar játékosnak, ugyanakkor hatalmas élménynek ígérkezik egy ekkora legenda ellen színpadra állni, ráadásul éppen Hollandiában. 

{"headTitle":"Székely \"Penge\" Pál - Raymond van Barneveld","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-24 22:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Székely Pál nyer","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Raymond van Barneveld nyer","odds":"1.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

A mérkőzésükre 22 óra magasságában kerül sor. Sajnos ezt a tornát magyar televíziós csatorna nem tűzi képernyőjére, de ez nem azt jelenti, hogy ne nézhetnénk élőben a magyar játékos zwollei fellépését. 

   fogadóirodánál ugyanis lehetőségünk van az egész tornát élőben végig követni, így "Penge" mérkőzéséről sem maradunk le. 

Mindössze regisztrálnod kell olvasóink kedvenc fogadóirodájába, kiválasztani a Neked szimpatikus opciót és befizetni egy minimális összeget, vagy legalább egy fogadást tenned az eseményt megelőző 24 órában.

A bet365 live streamjének nagy előnye, hogy nem csak számítógépen, hanem telefonon és táblagépen is nézhető, továbbá szaggatás mentesen élvezhetőek a mérkőzések - A részvételi feltételek és az országkorlátozások érvényesek. 
 

>>Regisztrációnál használd a H3WIN bónuszkodót és markold fel az iroda 15.000 HUF kezdő bónuszát!<<

 

bet365

 

megosztom