Sportfogadás

A kapcsolati tőke mára a profi sportfogadás alapja lett - íme a Logibet tipstereinek véleménye

megosztom

A legjobb tippmesterek általában zárt csoportok tagjai, ezáltal mások által el nem érhető információk birtokába juthatnak.

2019-ben a sportfogadás és a tippmesterkedés sokkal összetettebb feladat, mint korábban volt. A mai tipsterek már kinőtték azt a hagyományt, hogy egymaguk szeretnék meghódítani a világot, ehelyett országokon, kontinenseken átívelő kapcsolatrendszer segítségével próbálnak sikereket elérni, nagyon is eredményesen.

Az információs társadalom világában és az online kommunikáció virágkorában már szinte bármi lehetséges, így egy magát igazán profinak valló tippmester vagy fogadó nem ritkán vesz igénybe külső segítséget is ahhoz, hogy sikerre vigye vállalkozását. Most a Logibet legnépszerűbb tippmesteri mesélnek arról, milyen forrásokból és hogyan is dolgoznak.


Varin: Az elsődleges és legfontosabb forrásom egy brazil fiatalember, akitől az összes dél-amerikai focitipp származik. Nála lelkiismeretesebb és barátságosabb emberrel még nem dolgoztam együtt, élmény vele a kommunikáció is, már amikor éppen nem portugálul szeretné megértetni magát velem :)

Szívén viseli a követői és ügyfelei sorsát, ha rosszabb időszak van mögötte, őszinte, megbánó üzenetekkel próbál vezekelni, pedig az összesített eredményei valami hihetetlenek továbbra is. Ám amit a szűkítés óta el tudunk érni neki köszönhetően, az egészen mesés.

A változtatást követően 132 tippből 79 nyertes tipp volt, amely +161.75 egység profit mellett körülbelül 15%-os ROI-nak felel meg.

Ami a sportfogadás-szakértelmét illeti, talán itt érzek kisebb hiányosságot, nem az a vérprofi, aki 100-ból 100-szor mondjuk a jobb szorzójú +0-s hendikepet választja a DNB helyett, viszont az biztos, hogy úgy ismeri a több tucatnyi brazil bajnokságot, mint a tenyerét. Lelkiismeretessége és őszintesége miatt szeretek vele együtt dolgozni.

Csatlakozz és kaszálj úgy, ahogy a tippmesterek!

Griezmann: Még 2015 nyarán kezdtem el tippelni egy külföldi blogon. Akkoriban még BLSZ 1-re és U19 másodosztályra is lehetett fogadni, majdnem minden napra jutott egy esemény, és mivel ezekkel elég jó eredményeket értem el, sok megkeresést kaptam üzenetben, hogy különböző "closed forum" -okba csatlakozzak.

Griezmannak 2018 januárja óta ez lehet a 17-ből a 16. olyan hónapja, amikor pluszban végez!

Jelenleg is több ilyennek a tagja vagyok, így napi szinten rengeteg tippet kapok a világ minden tájáról. Sajnos a legjobb tippmesterek által ajánlott meccseken a szorzókat nagyon gyorsan szétverik, így ezekből nehéz a Logibetre publikálnom, ezért is dolgozom ilyen alacsony tippszámmal.

Karlsson: Jégkorong tippjeimnek köszönhetően meghívást kaptam két zárt csoportba is. Ezeknek a projekteknek a lényege az, hogy mindenki a saját specialitását rakja be a közösbe és a saját tippjeiért cserébe ő is megjátszhatja a többi remek tippadó ötleteit.

Az egyik csoportban nagyon szigorúan csak nagyobb piacokra lehet tippelni (ami nálam kábé csak az NHL, illetve a mostani jégkorong-világbajnokság) míg a másikban már engedékenyebbek és lehetnek bet365-ös tippek is.

Karlsson pontosan három hónapja a Logibet egyik legjobb tippmestere - ebben az időszakban közel 200 tippel több, mint 7%-os ROI-t ért el.

Ha forrásokról van szó tehát akkor nálam ez az egyik dolog, ahonnan tudok hozni néha ötleteket. Tudni kell, hogy mi az ami belefér és mi az amit értelmetlen, mert instant szétesne minden. Hűséges követőim (<3) alighanem pontosan tudják, hogy kínosan ügyelek arra, hogy a kiírt szorzók ne csak 1-2 percig, de ne is 5-10 percig legyenek fogadhatóak, hanem lehetőleg minél tovább.

A másik pedig az amikor teljesen ingyenes és bárki által követhető blogokból, fórumokból hozok tippeket, mivel ott valamivel sikeresen meggyőzött egy tippadó munkássága. Ezeket tehát ha jó helyen kutat az ember akkor bárki megtalálhatja, azonban közel sem ennyire egyszerű a történet. Rengeteg feltételnek kell megfelelni egy ilyen tippadónak, hogy hosszútávon is működjön a dolog. Ezekbe most nem is megyek bele, de figyelni kell azt, hogy mennyire stabil a tétrendszere, milyen régóta tippel, milyen eredményekkel, milyen stabilitás mellett. Mit kezd egy rosszabb szériával, milyen stabil piacra tippel, mikor érkeznek a tippek, mennyivel az esemény előtt illetve van-e olyan sportág/liga nála amit kifejezetten érdemes követni - esetleg kihagyni.

Kattints és nyerj együtt a Logibet profijaival!

Meló tehát utóbbiban is van bőven. Közkedvelt jelenség sajnos a reselling, azaz a fizetős tippadók tippjeinek ismételt értékesítése. Ez azonban egyrészt mindenhol tiltott, másrészt egyébként is rommá fogadná ezeket mindenki, tehát lehetetlen lenne az eredeti szorzón fogadni a tippekre.

Tudom, hogy rengetegen élnek ezzel a ‘lehetőséggel’, nem vagyok naiv. Azt viszont remélem, hogy aki tippadónak áll az nem abban látja a jövőt, hogy mindössze viszonteladót játszik más tippjeivel. Hiszen abban aztán tényleg nulla a hozzáadott érték így értelemszerűen a szememben az nem is profit tippadó aki ezzel próbál ügyfeleket keresni, hanem egy közönséget tolvaj, csak éppen az internet világában.


Mint az látható tehát, a Logibet legjobb tippmesterei nagyon nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy profikkal együtt dolgozva maxolják ki a tippadást. Fontos tehát tudni, hogy ha előfizetsz az oldalra és követsz egy tippmestert, nem csak egy ember ötleteit, de esetlegesen egy egész társaság szakértelmét vásárolod meg - a tipsterek ezt persze nagyon korrektül, barter üzletben csinálják, hiszen szakértelemért szakértelemmel fizetnek. Ez mutatja meg, hogy ha ő maguk nem lennének kiemelkedő tippmesterek, esélyük sem lenne másokkal együtt dolgozni. Csatlakozz te is a nyerők táborához és vedd ki részed az igazán profi tippekből!

És mindezt továbbra is nevetséges áron, mindössze havi 19.99€-ért!
megosztom