Nemzetközi foci

Duplázós félidős tipp a szerb kupadöntőre?

  • mr.blonde
megosztom

Egy Zvezda - Partizan mindig feszült légkört hoz magával, pláne ha egy kupadöntőről van szó.

A két belgrádi rivális közül egyértelműen a Crvena zvezda mondhat jobb szezon magának, hiszen a vörösök már bezsebelték a bajnoki címét és most arra készülnek, hogy a kupát is elhódítsák.

A Partizan a bronzérmet szerezte meg a ligában, ami óriási csalódást keltő eredménynek számít arrafelé, így a kupagyőzelemmel próbálnánk menteni a szezont, csakhogy hat meccse nem sikerült legyőzni az ősi riválist.

[3040237] 2019-05-23 19:00:00 FK Crvena Zvezda - Partizan Beogradx;5

Az idei szezonban háromszor találkoztak, két 1-1-es remi mellett egy 2-1-es Zvezda-siker a mérleg. A bukik számai alapján most is a Vörös Csillag a favorit, ami a fentiek alapján jogosnak mondható, ráadásul a mérkőzés helyszíne is a "Marakana" lesz, ami a Zvezda otthonául is szolgál.

Ez nem tűnik túl fair lépésnek a szövetség részéről, hiszen semleges helyszínről nem beszélhetünk. Eredetileg Nis-ben lett volna megrendezve a finálé, de mivel két belgrádi csapat vívja a döntőt, így logikusnak tűnt a fővárosban áthelyezni a mérkőzést, a helyszínt pedig végül sorsolással döntötték el.  A telt ház és a pokoli hangulat garantált lesz ezúttal is.

Ami a hiányzókat illeti, a hírek szerint a Partizan minden kulcsemberére számíthat, ám a Crvena egy kezdő védőt és az első számú csatárát is nélkülözni kénytelen a döntőben.

Mire érdemes fogadni?

Az oddsok alapján a Zvezda egyértelműen favorit és hát ugye a hazai pálya is segítségére lesz. Ezzel együtt nagy kérdés, hogy mennyire látszik majd meg a teljesítményén, hogy már 4-5 forduló óta vegyes csapattal és kisebb motivációval lép pályára a bajnokságban. Éppen ezért első ránézésre a Zvezda szorzója túl alacsonynak tűnik egy döntőhöz képest.

A Partizan esetében fordított folyamatokat láthatunk, a fekete-fehérek javuló formát mutatnak, de idén nem igazán bírtak a riválissal.

Döntő lévén nyilván egyik csapat sem szeretné fatális hibák miatt gólokat kapni, így számolhatunk rá, hogy óvatosan kezdenek majd a csapatok, éppen ezért ebből a gondolatmenetből gondoljuk érdemes a tippeket is választani. A gólok számát illetően inkább az under felé hajlunk és azt sem tartjuk kizártnak, hogy büntetőrúgások után dőljön el a trófea sorsa. Ez utóbbi opcióra 7-szeres szorzót kapunk.

Szerinted melyik jöhet be?

 

 

 

{"headTitle":"Crvena zvezda - Partizan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-23 19:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. féldiő döntetlen ","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/525394181","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Gólok száma 2.5 alatt ","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/525394164","bookmaker":"23"}]}
[3040237] 2019-05-23 19:00:00 FK Crvena Zvezda - Partizan Beogradx;
megosztom