Sportfogadás

Bombaformában az egyéni sportok guruja - interjú MoneyMakerrel

megosztom

Az elmúlt félévben öt pluszos hónapot tud felmutatni a Logibet egyik legrutinosabb tippmestere.

Kezdődik a Roland Garros, majd Wimbledon, alighanem ez a teniszfogadók kedvenc két hónapja. Te mint tippmester, máshogyan készülsz egy GS-versenyre, mint egy átlagos ATP- vagy WTA-tornára?

Valóban, ez egy igen kedvelt időszak a teniszrajongók számára. Nem csak a két GS miatt, hanem mert emberi időben zajlanak a meccsek. Továbbá a kerékpárosoknál most megy a Giro, illetve jó kis dartsversenyek is lesznek, így bőségesen van miből csemegézni. 

Szerintem az egyik legfontosabb egy GS előtt, hogy a felvezető versenyeken minél több infót gyűjtsünk a játékosok formáit és fizikális állapotukat illetően. Rengetegen bajlódnak sérülésekkel, jó képben lenni. Amúgy extra felkészülést nem igényel egy GS, nyilván ebben a két hétben próbál az ember a szabadidejéből is minél többet a tenisznek szentelni, hiszen elképesztően sok meccs van és rengeteg időt elvisz ezek átnyálazása, követése. 
 

Mindig is ott voltál a Logibet legjobbjai között, de az elmúlt hónapok különösen jól sikerültek? Jó forma vagy valamit megváltoztattál?

Fejben kapcsoltam át, és kezdtem el nagyobb fókuszt helyezni a Logibetre. Mostanság sikerül úgy menedzselnem az időmet, hogy jut elég alaposan górcső alá venni a napi kínálatot, így pedig a value betek száma is megnőtt. 

Fontos, hogy jó külföldi forrásokra is bukkantam, akiktől tudok ihletet meríteni. Ilyen például az az asztalitenisz guru, akire nemrégiben találtam rá. 
 

Említetted az asztaliteniszes forrásodat, aki kétségtelenül parádés formát mutat. Róla mit árulhatsz el?

Egy belga úriember, aki korábban igazolt profi játékos volt, így elég jól ismeri a mezőnyt és a elég jól olvassa a meccseket. Kis piac az asztalitenisz, de elmondása szerint itt nap, mint nap lehet +EV-s fogadásokat találni. Egyelőre ezt bizonyítja is.

26 tipp után 35 egység profitot és 42%-os ROI-t könyvelhetek el, mindezt 73%-os találati arány mellett.

A minta ugyan kicsi, de azért ez a statisztika magáért beszél, ráadásul akadt közte néhány olyan vesztes tipp, amiből élőben kényelmesen profittal lehetett kiszállni.

Egyelőre aranybányának tűnik ez a forrás, főleg, ha továbbra is ennyire jól sikerül a szelekció.
 

A Logibeten tehát sokat találkozhatunk majd tenisztippjeiddel a következő időszakban. Emellett ha jól sejtem, szentelsz néhány bejegyzést a Hathármon a kombiknak is, igaz?

Természetesen, az AO alatt is nagyon jól pörgött a fórumos topik, így a     gyűjtő fogadásos bónuszával ismét megpróbálom megkopasztani a bukit. Ezzel a bónusszal piszkosul jól lehet keresni, főleg, ha a Garroson is olyan papírformaeső lesz, mint Melbourne-ben volt.
 

És végül tippet kérünk, hogy a végén legyen mit számon kérjünk rajtad! Ki nyeri a Garrost a hölgyeknél és az uraknál?

A lányoknál megjósolhatatlan, annyira nincs jelenleg domináns mag, hogy bárki lehet a befutó. Az elmúlt években volt pár meglepetés GS-döntős, szóval én meghúzom a totál váratlant és azt mondom, hogy az új edzővel révbe ér Kiki Mladenovic. 

A férfiaknál nem tudok másra tippelni, mint Rafa Nadalra. De egyébként Thiemnek szurkolok, hiszen mennyire szép sztori lenne már, hogy a tenisz álompárosa egyszerre nyer GS-t. :)
 

MoneyMaker összes tippjére mindössze havi 19.99€-ért iratkozhatsz fel a Logibeten, amely összegért természetesen nem csak az ő, de bárkinek a tippjeit megkaphatod e-mailben!

megosztom