Sportfogadás

Újabb történelmet írt a Logibet - soha nem volt még ilyen korábban!

megosztom

Öt master tippmester partneroldalunkon, ami új rekordnak számít.

Ha kedd dél, akkor frissítés a Logibeten, vagyis a tippmesterek előző heti teljesítményük után besorolást kaptak partneroldalunkon. Ez a mostani kedd pedig igen különleges volt a Logibet életében, hiszen soha nem látott számú master tippmesternek örvendhetünk!

A Logibet mastereinek 2019-es teljesítménye
Tippmester Tippek száma Profit
Griezmann 52 +45.26
Karlsson* 192 +24.34
Tippergreta 528 +101.54
Varin 1134 -48.94
Tomihmv 143 +18.93
*: 2019. február 13-a óta
A Logibeten jelenleg öt master tippmester van, amelyre soha korábban nem volt példa. Ha esetleg a veterán mr.blonde újra aktív lesz, akkor pedig ez a szám már hat lesz!

Mint az látható a számokból, varin kivételével mindannyian remekül muzsikálnak idén is, ami kiválóan mutatja, hogy a Logibet legjobb pozícióit csak konstans jó teljesítménnyel lehet kiérdemelni, csupán egy jó szériával nem!

A sorrendet illetően nem érhetett senkit váratlanul, hogy Griezmann élre állt, hiszen szünet nélkül püföli a bukikat, konstans szállítva ezzel a profitot az előfizetőknek. Varin pedig óriási májusi szériával, igen nagy mélységekből kapaszkodott fel ismét a dobogó közelébe úgy, hogy 20 nap alatt gyakorlatilag el is tüntette két hónap mínuszát.

Részletes statisztikákért látogasd meg a Logibetet!

Látszik tehát, hogy a Logibeten van egy igen stabil, jól teljesítő tippmesteri gárda, akik remekül kiegészítik egymást, hiszen olyan szinte soha nincsen, hogy egyszerre kerülnek rossz formába, olyan viszont igen gyakran, hogy mindannyiuknak jól megy.

És azt továbbra sem tudjuk eleget hangsúlyozni, hogy nemzetközi színtéren egyetlen ilyen tippmester kerül 80-100€-ba, míg a Logibeten bármennyire feliratkozhatsz potom 19.99€-ért. Ha meggyőztek a tények, vár a Logibet!

Csatlakozz és kaszálj a profikkal!

megosztom