Tenisz

Kizárt, hogy ekkora favorit a gödörben lévő német

  • Cesc18
megosztom

Nem tartjuk reálisnak a bukik szorzóit Alexander Zverev és Hugo Dellien genfi negyeddöntőjében.

Csütörtökön már a negyeddöntős összecsapásokra kerül sor Genfben. Pörgetik a programot a szervezők, hiszen vasárnap rajtol a Roland Garros. A top 10-ből a héten egyedül Alexander Zverev játszik, akinek ez az utolsó sansza a salakos Grand Slam előtt, hogy felépítse a játékát és önbizalmat gyűjtsön. 

Nagyon gyenge tavasz van a német háta mögött, hiszen Genf előtt hat salakos tornán tette tiszteletét, ám mindössze öt meccset nyert. 

Rómában, Madridban és Münchenben sem tudta megvédeni a tavalyi döntős pontjait, így a világranglistán visszacsúszott az ötödik helyre. Már Barcelona után arról beszélt, hogy komoly gödörbe került és egyelőre nem tudja, hogyan másszon ki belőle. 

Képtelen visszatalálni a helyes ösvényre a németek sztárja. - Fotó: ATP

Az elmúlt hetekben sem találta meg a megoldást, hiszen legutóbb Rómában rögtön az első meccse után csomagolhatott. Nem véletlen, hogy bevállalta a genfi tornát is, nagyon kellene számára egy önbizalomfröccs a Garros előtt. 

Fogadás a továbbjutóra    
Alexander Zverev Hugo Dellien
1.16 5.00

Kedden könnyű rajtot vett Zverev a lett Ernests Gulbis ellen, ám a folytatásban Hugo Dellien már jóval rágósabb falatnak ígérkezik, még ha az oddsok nem is ezt sugallják.

A bolíviai srác az utóbbi hónapokban rengeteget fejlődött és most már ATP-szinten is nagyszerű játékerőt képvisel. Igazi salakspíler, aki minden csínját-bínját ismeri a szemcsés borításnak. 

Ha Zverev topformában ütne, akkor reálisnak gondolnánk a bukik oddsszabását, a jelenlegi formájában viszont indokolatlan ez az 1.20 alatti odds. 

Nem kérdés tehát, hogy Dellien felé húzunk. Elegendő egy szettet fognia és máris 2.50-szeres pénz üti a markunkat, ami elég csábító. Kíváncsian várjuk, hogy a bet365 milyen határokkal rukkol elő Dellien megnyert játékaira vonatkozólag. Ha tippelnünk kellene, akkor 7.5-öt mondanának, amire bátran mehet az over. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Hugo Dellien","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-23 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dellien nyer egy szettet","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom