Átigazolás

Így kereshetsz Mbappé átigazolásával kockázatmentesen

megosztom

A francia tinisztár körül forrong a levegő, sokan arra számítanak, hogy elhagyja a PSG-t. Ha te is közéjük tartozol, profitálhatsz belőle!

Kylian Mbappé kétségtelenül a jelen egyik legnagyobb futballsztárja, de vélhetően a következő évtizedben is sokat hallunk majd róla, hiszen eredményei alapján joggal nevezhető Messi és Ronaldo méltó utódjának.

A még mindig csak 20 éves támadó már világbajnoknak mondhatja magát, emellett pedig többszörös francia bajnok és kupagyőztes, azonban a Bajnokok Ligája egyelőre még nem került be a vitrinjébe.

Bár Mbappé előtt még ott az egész élet, a PSG újabb felsülése a legrangosabb európai kupasorozatban átírhat néhány forgatókönyvet.

Fotó: PSG - facebook

A korai BL-búcsú után a francia sajtóban megjelentek olyan hírek, miszerint a katari tulajdonosok elengedték a projektet és a vb után kiszállnak a PSG-ből. A következő három évben még biztosítják a klub működéséhez szükséges büdzsét, de további komoly invesztálások már nem várhatóak.

Hogy ebből mennyi igaz, azt mi nem tudhatjuk, mindenesetre valami lehet a háttérben, hiszen a nyári átigazolások kapcsán a PSG szokatlanul csendben van, ráadásul a minap legnagyobb értéke meglepő kijelentést tett.

A francia Ligue One-ban az idény legjobbjának megválasztott Mbappé a vasárnap esti díjátadó gálán azt mondta, hogy „itt az idő, hogy nagyobb felelősséget vállaljak a PSG-nél. Vagy talán máshol, egy új projektben”.

Bár a PSG egy közleményben igyekezett leszögezni, hogy Mbappé nem eladó, a külföldi - különösen a spanyol - sajtó azonnal összehozta a támadót a Real Madriddal.

A fiatal játékos szerződése 2023 nyaráig érvényes a PSG-nél és bár távozása nagy veszteség lenne a párizsi klubnak, az érte kapott pénzből a pénzügyi fair playt biztosan be tudná tartani a klub. Az is biztos, hogy a Real Madrid a nyáron komoly változásokon megy majd keresztül, Zinedine Zidane pedig közismerten nagy rajongója Mbappénak.

Az Unibeten jelenleg még nem veszik komolyan a pletykákat, de már módosította a számait, hiszen az 1.03-as szorzót átírta 1.20-ra, így most ezen a számon fogadhatunk arra, hogy Mbappé a PSG játékosa lesz a következő szezonban is.

A Real Madrid jelenleg négyszeres  szorzón fogadható (a királyi gárda hatos oddsról esik), ami a fentiek alapján akár meg is érhet egy próbát, főleg, hogy exkluzív ajánlatunk segítségével kockázatmentesen is fogadhatsz rá! A Real Madrid az átigazolásokra specializálódott angol bukmékernél, a Skybetnél pusztán hármas oddson pakolható. 

 

Mbappé klubja 2019. szeptember 3-án

 

<<< Részletek a 3000 HUF értékű exkluzív ingyenes fogadásról ITT >>>

Kattints a részletekért!

unibet

 

megosztom