Darts

Ennyit fizet a 9 nyilas és a Big Fish a Play-Offs-ban

megosztom

Tökéletes leget 9 éve láthattunk legutóbb a Premier League nagydöntőjében, vajon most megtörik a jég?

Már csak egyet kell aludni és csütörtök este kiderül, hogy ki emelheti magasba a 2019-es Unibet Premier League trófeáját. Az első elődöntőben Michael van Gerwen és Daryl Gurney méri össze a tudását, míg a Play-Offs második elődöntőjében Rob Cross és James Wade néz farkasszemet egymással. Mielőtt górcső alá vennénk a mérkőzéseket, megnézzük, hogy mennyit fizet egy 9 nyilas kiszálló vagy éppen egy Big Fish, hiszen előbbi esetében kifejezetten jó ómen, hogy Wade is ott van a mezőnyben... 

Az angol dartsos mesterien tudja bevonzani a tökéletes legeket, a legemlékezetesebb éppen egy Premier League nagydöntőhöz fűződik. A 2010-es rájátszás fináléjában Phil Taylorral csapott össze, a stoke-on-trenti legenda pedig két 9 nyilast is dobott Wade ellen. 

A Premier League rájátszások történetében Tayloron kívül még Simon Whitlock tudott tökéletes leget bemutatni, az aussie Varázsló a 2012-es elődöntőben Andy Hamilton ellen húzta meg a bravúrt. 

Nem sűrűn fordul tehát elő a 9 nyilas a PL-nagydöntőkben, ám a bukmékerek is ennek megfelelően szabják meg az oddsokat. A versenyt szponzoráló   -nél 8-szoros pénzt nyerhetünk egy tökéletes partival. Ez nem annyira kecsegtető, az elődöntőkben a játékosokra viszont már elég magas oddsokat kapunk.

{"headTitle":"Oddsok 9 nyilasra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-23 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz 9 nyilas a nagydöntőben","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Van Gerwen 9 nyilast dob ","odds":"23.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Gurney 9 nyilast dob","odds":"81.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Cross 9 nyilast dob","odds":"51.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Wade 9 nyilast dob","odds":"67.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ami a 170-es kiszállót illeti, bármennyire is furcsa, de a PL rájátszásaiban ritkábban fordul elő, mint a 9 nyilas. 

Az elmúlt 10 kiírásban ugyanis egyetlen egy Big Fish-t sem láthattunk. 

Ennek fényében némileg alacsonynak véljük a 7-es oddsot, amit az elődöntőkben egy 170-es kiszállóra kínálnak.

A Play-Offs résztvevői közül az idei szezonban csak Van Gerwen dobott kamerák előtt Big Fish-t, viszont a hollandnak négy is összejött már 2019-ben. 

Persze mindig érdekes kérdés a 9 nyilas vagy éppen a 170-es kiszálló, hiszen tudjuk jól, hogy ezekkel is csak egy leget lehet megnyerni. A Taylor-Wade döntő a legjobb példa rá, hogy hiába a két tökéletes leg "The Power"-től, a trófeát honfitársa kaparintotta meg. 

Arra viszont tökéletesek ezek a piacok, hogy egy kis plusz izgalmat vigyünk vele az esténkbe, ráadásul kis befektetéssel is komoly pénzek üthetik a markunkat. 

Neked mi a megérzésed?

Tippeléshez klikk a képre!

unibet

 

megosztom