Angol foci

Lampard visszatér a Chelsea-hez?!

  • Tomihmv
megosztom

A bukmékerek szerint a következő szezontól a Chelsea korábbi legendája, Frank Lampard irányítja a csapatot.

Lampard edzőként térhet vissza a Chelsea-hez. - Fotó: Archív

Sajtóhírek szerint Roman Abramovics, a Chelsea mecénása az idény végén kirúgja a csapat jelenlegi mesterét, Maurizio Sarrit. Annak ellenére teszi ezt az elnök, hogy az olasz edzővel egyébként nem fut, futott rossz szezont a londoni együttes, hiszen a Ligakupában ezüst-, a Premier League-ben bronzérmet szerzett, valamint az Európa Ligában jövő szerdán döntőzik a városi rivális Arsenal ellen.

Kattints a részletekét!

Emiatt megindult a találgatás, hogy ki veheti át a Chelsea irányítását a következő szezontól és a legesélyesebb a posztra, sajtóhírek szerint, a klub korábbi legendája, Frank Lampard. Frankie perpillanat a Derby mestere, s csapatával jól teljesít a Championshipben, amit mi sem bizonyít jobban, hogy jövő hétfőn az Aston Villa ellen playoff döntőt vív a Wembley-ben a feljutásért.

Az egyre jobban terjedő híreknek és pletykáknak köszönhetően a bukmékerek sem nézték tétlenül a dolgok alakulását, és perpillanat ott tartunk, hogy Lampardra immáron csak 2.50-szeres oddson fogadhatunk, hogy a következő szezontól átveszi a Chelsea irányítását.

 

 

Szerinted Lampard lesz a Chelsea következő edzője?
unibet 
megosztom