NBA

Kétszer nem hibázik a Bucks, ha már a söprés elmaradt

megosztom

Nehéz elképzelni, hogy két egymást követő meccsen ilyen gyengén muzsikáljanak a Milwaukee sztárjai.

fotó: Bucks Twitter

Hétfőn éjjel a Warriors behúzta a Blazers elleni negyedik meccsét is, így zsinórban ötödjére szerepelhet majd a nagydöntőben - ilyen domináns sorozatot utoljára a legendás Boston tudott felmutatni. Ellenfele még mindig nagy valószínűséggel a Bucks lesz, amely azonban vasárnap elszenvedte a rájátszásban a második vereségét.

   
Bucks Raptors
1.68 2.25
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A 10-2-es mutató még mindig magáért beszél és a Torontónak most is mindent be kellett vetnie a sikerért, hiszen csak kétszeres hosszabbításban jött össze az életben maradáshoz elkerülhetetlen győzelem. Legjobbjuk ezúttal is Kawhi Leonard volt, aki az 58 percből 52-őt a pályán töltött, bevágott 36 pontot - ebből 19-et a negyedik negyedben + OT-ban - és mesterien védekezte le a Görög Szörnyet. Nurse ugyanis kissé váratlanul Siakam helyett Kawhi-t állította Giannisra, aki mindössze 1/9 mezőnykosarat tudott vele szemben értékesíteni.

A Raptors hívei tehát kis levegőhöz jutottak, de azért így is riasztó lehet, hogy mik kellettek egy árva győzelemhez. A Milwaukee sztárjai ugyanis egytől egyig pocsékul szerepeltek - 

a Bledsoe, Middleton, Antetokounmpo trió több labdát adott el, mint dobott be - 16 turnovert hoztak össze és 11/48 dobást értékesítettek...

Az a tény, hogy így is végig meccsben voltak, miközben a kanadaiak a lelküket is kilehelték, azt mutatja, hogy inkább előbb lesz vége a párharcnak, mint utóbb.

Trendek
 

 • A Bucks 13-5 ATS az utóbbi 18 idegenbeli meccsén, ahol favorit volt
   
 • A Bucks 4-1 ATS az utóbbi öt Raptors elleni meccsén a Scotiabank Arenában
   
 • A Bucks 21-5 ATS közvetlenül egy vereség utáni meccsen
   
 • A Raptors 7-18-1 ATS az utóbbi 26 playoff meccsén, ahol underdog volt
   
 • A Raptors 2-7 ATS az utóbbi kilenc meccsén Central Divisionből érkező ellenfelek ellen
   

A Bucks ászainak tehát mindenképp össze kell kapni magukat, hiszen bármennyire is az egyik legerősebb paddal rendelkeznek, a Brogdon-Hill duó nem fog minden meccsen 44-et szórni. Mondjuk Mirotic kicsit balanszálta ezt az 1/7 triplájával.

Mivel a liga egyik legjobb edzője irányítja őket, szinte garantált, hogy elvégzik az apró finomhangolásokat, ami által szerintünk 3-1-el utazhatnak majd haza. Óvatosságból azonban a GSW-hez hasonlóan itt sem a spread-re megyünk rá, amit -2.5-re lőttek be a bukik, hanem csak simán nyeretjük a Bucks-t.

{"headTitle":"Bucks-Raptors","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-22 02:35","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bucks nyer","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom