Tenisz

Két 3.50-szeres kasszát kínáló franciára tesszük a tétet a Garros selejtezőjében

  • Cesc18
megosztom

Hugo Gaston és Manuel Guinard is képes lehet borítani a papírformát a Roland Garros szerdai selejtezőjében.

Hihetetlenül jól muzsikáltak a hazai játékosok a Roland Garros selejtezőjének első napján, ugyanis a kilenc pályára lépő franciából nyolc sikerrel vette az első akadályt. 

Négyen favoritként nyertek, négyen pedig underdogként borították a papírformát, közülük ráadásul Cornut Chauvinc és Martineau 4.00 feletti szorzóval indult harcba. 

Adódik a kérdés, hogy vajon a francia srácok hasonlóan eredményesek tudnak-e lenni szerdán, a második körös küzdelmek során.

Ha igen, akkor elég vaskos pénz üthetné a markunkat, hiszen szinte kivét nélkül mindegyiküket underdognak hozták ki a bukmékerek. 

A legtöbbet a már említett, 18 éves Cornut Chauvinc továbbjutása fizeti, aki a 7. kiemelt Thiego Monteiróval találkozik. Ennél a meccsnél nem szívesen tartanánk a franciával, az Alexey Vatutin - Hugo Gaston és a Gianluigi Quinzi - Manuel Guinard párharcoknál viszont látunk értéket a két hazai srác oddsában. 

Hugo Gaston a franciák egyik nagy ígérete. - Fotó: ATP

Gaston a rutinos Marco Trungellitit meglepően simán győzte le, ezek után pedig Vatutin ellen sem lehet kizárni, hogy borítani tudja majd a papírformát. Az orosz egyébként nem örvend rossz formának, de azért nem képvisel olyan játékerőt, hogy Gastonnak ne lenne esélye ellene. 

A franciák egyébként rengeteget profitálnak a közönség támogatásából. Már ezekre a selejtezős meccsekre is sokan kimennek, a kis lelátókat könnyedén megtöltik és kiváló hangulatot varázsolnak. 

Gaston egy jó lábmunkával bíró balkezes játékos - nem véletlenül Rafa Nadal a példaképe -, aki képes lehet sok hibára kényszeríteni Vatutint. 

Guinard éppen az ellentéte, a 25 éves gall a maga 196 centijével inkább a szervájára építi a játékát. Nem tartozik a legnagyobb tehetségek közé, viszont borzasztó motivált, hiszen karrierje alatt most először adatik meg számára, hogy a Garros selejtezőjében játszhat. 

Az olasz nem a legjobb formában érkezett Párizsba, az első körben is döcögött a szekere, így nem tartjuk kizártnak, hogy Guinard sikerrel vegye ezt az akadályt is. 

{"headTitle":"Roland Garros, selejtezők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-22 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alexey Vatutin - Hugo Gaston: Gaston","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Gianluigi Quinzi - Manuel Guinard: Guinard","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom