Eredivisie

2.25-ös szorzót hozva masírozhat a rájátszás döntőjébe az Utrecht

megosztom

Dick Advocaat csapata simán nyerte az odavágót és mivel január óta nem kapott ki otthon, aligha várható meglepetés.

fotó: Utrecht Twitter

A holland bajnokságban az ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik csapat két meccses playoffban mérheti össze tudását egy darab kiadó, Európa Liga-selejtezőt érő helyért.

A ligát a hatodik helyen zárt Utrecht a szombati odavágón a hetedik Heraclesszel csaphatott össze - az első felvonást 2-0-ra nyerte a papíron is erősebb vendégsereg. Simon Gustafson és Cyriel Dessers góljainak köszönhetően tehát fél lábbal már a rájátszás döntőjében érezheti magát az Utrecht, amely amúgy is remek előjelekkel várja a keddi összecsapást.

1X2    
Utrecht Döntetlen Heracles
1.72 4.20 4.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Dick Advocaat fiai a szezon során már három alkalommal verték a Heraclest és az egymás elleni meccsekből láthatjuk, hogy jellemzően jól megy ellenük a játék. Az sem elhanyagolható tény, az az előző öt hasonló alkalommal, amikor az Utrech a playoff első meccset győzelemmel zárta, végül mindig bejutott a nemzetközi hadszíntérre.

[3040226] 2019-05-21 18:30:00 FC Utrecht - Heraclesx;5

Hiányzók tekintetében nagyjából hasonlóan állnak a felek - a hazaiaknál Urby Emanuelson, Leon Guwara és Simon Makienok nem játszhatnak, míg az almelói együttes Max Rossmann, Robin Pröpper és Sebastian Jakubiak szolgálatait kénytelen nélkülözni. Az Utrecht szimpatizánsai a svéd Gustafsonban bízhatnak, aki az idény során már három alkalommal rezegtette meg a Heracles hálóját.

[3040226] 2019-05-21 18:30:00 FC Utrecht - Heraclesx

A Heracles a bajnokság végére teljesen kipukkant. Minden sorozatot figyelembe véve zsinórban négy vesztes meccsről érkeznek, mondjuk arra, hogy egymás után ötöt bukjanak, utoljára 2014-ben volt példa. Ami azonban komolyabb aggodalomra adhat okot, hogy ez imént említett zakókon átlagban három gólt szedtek be az amelóiak.
 

Tudtad?
 

 • Az Utrech az utolsó három meccsét megnyerte a Heracles ellen és ezeken már a félidőben vezetett
   
 • Az Utrech az utóbbi négy meccsén legalább kettőt vágott a Heraclesnek
   
 • A Heracles elbukta az utóbbi négy Eredivisie meccsét
   
 • A Heracles utóbbi négy bajnokiján 2.5 gól fölötti találatszám született
   

Minden előzményt figyelembe véve a hét tétmeccs óta veretlen Utrecht szerintünk sima kettős győzelemmel masírozik majd a döntőbe, ezért egy bátor ázsiai hendikepes tippet próbálunk zöldíteni velük, ami elég szép szorzóval kecsegtet és csak akkor bukik, ha nem nyer az Advocaat-legénység.

{"headTitle":"Utrecht-Heracles","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-21 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Utrech -1.0","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

[3040226] 2019-05-21 18:30:00 FC Utrecht - Heraclesx;
megosztom