Sportműsor

Többek közt darts PL-döntő és Veszprém-Szeged a hétközi menüben

megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás, topfoci

Itt a szezon vége, így nem túl sok komolyabbnak mondható focimeccset rendeznek az előttünk álló hétköznapokon.

Olaszországban hétfőre maradt a 37. körből a Lazio-Bologna összecsapás, amely ütközet Nagy Ádáméknak fontosabb, és ez meg is látszik a szorzókon, hiszen tipikusan háromesélyes mérkőzést vizionálnak a bukmékerek (H: 2.10 D: 3.10 V: 3.80).

Franciaországban pedig pénteken az utolsó játéknapot rendezik, a találkozók közül a Nice-Monaco, a Marseille-Montpellier és a Reims-PSG emelkedik az átlag fölé.

A meccsekkel döntő többségével kapcsolatosan beharangozóval is jelentkezünk!

 • Lazio-Bologna, DIGI Sport1, hétfő 20:30
 • Reims-PSG, DIGI Sport1, péntek 21:00
 • Marseille-Montpellier, DIGI Sport2, péntek 21:00
 • Nice-Monaco, DIGI Sport3, péntek 21:00

 

Van Gerwen a PL nagy esélyese. - Fotó: Twitter

Egyéb sportok

Az A-csoportos jégkorong-világbajnokságon fokozódnak az izgalmak, a hét elején még csoportmeccseket rendeznek, a hét második felétől viszont megkezdődik a rájátszás. Az NHL-ben pedig az előttünk álló napokban vélhetően fény derül arra, hogy a Boston mellett a St. Louis van a San José jut a nagydöntőbe.

A kosárlabda világában most már valamennyi bajnokságban a rájátszásnál tartanak a csapatok. Magyarországon negyeddöntős, míg Amerikában például főcsoport döntős ütközeteket rendeznek a héten.

A darts Premier League-ben a végjáték következik, ugyanis csütörtökön kerül terítékre a két elődöntő és a döntő! Ennek köszönhetően a végső megmérettetéssel kapcsolatosan tippekkel és előzetessel jelentkezünk!

A teniszezőknél több kisebb tornát rendeznek az előttünk álló napokban, hiszen a férfiak Genfben és Lyonban, míg a nők Strasbourgban és Nürnbergben mérik össze tudásukat. Így pedig az előttünk álló hétköznapokon is olvashattok majd tenisztippeket oldalunkon!

A kézilabda világában hétközben a Veszprém-Szeged férfi kézilabda döntő első mérkőzése emelkedik ki, amely találkozót csütörtökön rendezik, és természetesen tippel jelentkezünk majd a meccsel kapcsolatosan!

Vízilabdában pedig az OB I-es finálé harmadik meccsére lesz érdemes figyelni szerdán, melyet, ha megnyer a Ferencváros az OSC ellen, akkor bajnok lesz.

 • Jégkorong A-csoportos világbajnokság, a Sport TV-n
 • NHL-playoff, a Spíler TV-n
 • NBA-playoff, a Sport TV-n
 • Darts Premier League, Sport TV1, csütörtök 20:00
 • Tenisz versenyek, hétfőtől a DIGI Sporton és a Sport TV-n
 • Veszprém-Szeged, M4 Sport, csütörtök 18:30
 • Ferencváros-OSC, M4 Sport, szerda 19:00

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?
megosztom