Sportfogadás

A Logibeten 19.99€ egy olyan tippmester, aki máshol akár 80-100€!

Griezmann statisztikái továbbra is hihetetlenek számunkra, így mindenkit arra buzdítunk, kövesse!

Csatlakozz és nyerj a Logibet profijaival!

Egészen frenetikus éven van túl a Logibet talán legnépszerűbb tippmestere, Griezmann. A kevés tippel operáló zseni hétvégén háromból három tippel kaszált több, mint 10 egységet követőinek, amivel feltett koronát a magyar futballidényére. Most igyekszünk kicsit kontextusba helyezni "Grizi" eredményeit a nemzetközi tippmesterekhez képest.

Ne felejtsük el, Griezmann 631 tipp után áll +249 egységben, ami 11.32% ROI-nak felel meg.

Megvizsgálva a konkurens nemzetközi oldalak tippmestereit, több hasonló statisztikával bíró tipstert is találunk. Alábbi táblázatunk elsősorban azért fontos, hogy lássuk, mennyit is ér valójában Griezmann és máshol milyen áron lehetne megkapni egy ilyen tippmestert egy hónapra. Íme:

Konkurens oldalak tippmestereinek árai egy hónapra
Tippszám Profit ROI Ár
916 +377 9% 50€
892 +191 7% 57€
912 +129 12% 99€
824 +675 8,2% 59€

Mint az tehát kitűnően látszik, egy Griezmann kvalitású tippmester (a magasabb tippszám miatt szándékosan kicsit alacsonyabb ROI-s tipstereket néztünk) máshol elérheti akár a 100€-t is.

És most csak egyetlen tippmesterről ejtettünk szót, de ne felejtsük el, hogy a Logibet azért egyedülálló a magyar piacon, mert egyetlen előfizetés áráért bármennyi tipsterre feliratkozhatsz. Griezmann mellé ott van a listavezető a kiválóan debütáló Karlsson, a remek évet futó Tippergreta, az ihletett formában lévő varin, vagy két újra régi fényében tündöklő nagy öreg, Tomihmv és Moneymaker. Külön kuriózum, hogy a Logibet életében soha sem volt még olyan, hogy egyszerre öt master tippmester adta volna a tippeket - most már ez is bekövetkezett.

Mindezek szellemében a 19.99€ egy irreálisan alacsony, mondhatni nevetséges árnak tűnik,

hiszen a Logibeten tobzódnak az olyan tippmesterek, akikért máshol akár 30-40 ezer forintot is elkérnek. Mindezt olyan statisztikákért és olyan tippekért, amelyeket még annál is sokkal nehezebb megfogadni, mint partneroldalunkon, ezáltal eredményeik messzebb is vannak a tippmesterétől.

Ha meggyőztek a számok, ha hiszel Griezmannban és a többi tippmesterben, kár haboznod, csatlakozz a Logibethez!