NB I

Ezt a tippet nem hagyjuk ott a Puskás - Fradin

  • ivan
megosztom

Nincs már tétje a Puskás Akadémia - Ferencváros mérkőzésnek, így kellemes vasárnap délutáni játékra számolunk.

A már bajnok Ferencváros Felcsúton a Puskás Akadémia ellen zárja a szezont, Szerhij Rebrov pedig szeretne győzelemmel búcsúzni a bajnoki idénytől. A felcsúti együttes ugyan szezon előtt vérmes célokat szőtt, tavasszal mégis a kiesés elkerülése volt a feladat, viszont, így hogy eldőlt a sorsuk, nyomás nélkül állhatnak ki a Fradi ellen. 

[2809069] 2019-05-19 17:00:00 Puskás Akadémia - Ferencvárosx;5

Azt nem mondhatni, hogy a két csapat unalmas meccseket játszott volna egymás ellen a szezonban, hiszen októberben a Puskás egy félpályás góllal le tudta győzni a Fradit, a zöldek viszont februárban egy laza négyessel vágtak vissza a pofonért.

Most is több előjel utal arra, hogy jó mérkőzést láthatunk a Pancho Arénában. Az időjárás rendkívül kedvezőnek ígérkezik, a csapatokon semmilyen nyomás lesz, a szóhoz jutó játékosok pedig a jövőjük érdekében odatehetik magukat.

A Fradi az elmúlt fordulókban már variálta a kezdőjét, több új elemet és felállást is kipróbált a szakmai stáb és persze olyanok is pályára léptek, akik amúgy kevesebb játékpercet kaptak a bajnokságban.

 

Tekintve a fentieket felesleges is tovább szaporítani a szót. Szerintem itt a gólokra való fogadás egy jó opció lehet, hiszen a Fradi-győzelemre nem kínálnak valami értékes szorzót, így a végeredményes fogadásokat elengedném, mert a Puskás pontszerzése közel sem egyértelmű.

A 2.5 gól feletti fogadást 1.80 körül pakolhatjuk, ami a szezon utolsó fordulójára bőven játszható szorzónak tűnik. Lanzafame még harcol a gólkirályi címért, Böde lehet az utolsó meccsét játssza  Fradiban - szóval a sztárcsatárok motiváltak lesznek, ami további jó alapot jelenthet a tippünknek.

{"headTitle":"Puskás Akadémia - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-19 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2,5 felett","odds":"1.81","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go/523950236","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[2809069] 2019-05-19 17:00:00 Puskás Akadémia - Ferencvárosx;
megosztom