NBA

Ismét dupla közeli szorzót húzunk a Bucks-Raptorson

megosztom

Budenholzer taktikájára még mindig nem találják az ellenszert és immár 3-0-ra is elléphetnek.

Jöhet a harmadik felvonás. fotó: CityNews Toronto

Vasárnap folytatódik a keleti konferenciadöntő, amelyen a Milwaukee Bucks 2-0-ra elhúzott a Toronto Raptorstól. Az első összecsapás elég szorosra sikeredett - Antetokounmpóék csak az utolsó percekben tudták a javukra fordítani azt, ám a game 2-n már a tőlük megszokott domináns teljesítményt láthattuk, ami által 22 pontot vertek a kanadaiakra.

Fogadás a továbbjutóra    
Bucks Raptors
2.15 1.74
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Mindkét meccs legjobbja a Görög Szörny volt, akinek levédekezését ennél jobban aligha lehet megoldani. Ráadásul Nurse gyakran két védőt is küld rá csapdázni, ami által mindig van üres ember – részben ezért jöhetett össze, hogy hatan dobtak a csapatból kétszámjegyűt.

Kiadták az NBA rövidített MVP-listáját, amelyben természetesen Giannis is helyet kapott. A Szörny ráadásul az év legjobb védekező játékosa címéért is harcban áll még.

Érdekesség, hogy az utóbb 11 évben ez mindössze a második alkalom, hogy LeBron James nincs a végső listán.

Trendek
 

 • A Bucks 5-0 ATS az utóbbi öt olyan meccse után, ahol ellenfelei elérték a 100 pontot
   
 • A Bucks 5-0 ATS az utóbbi öt olyan meccsén, ahol ellenfele 0.600-nál jobb hazai mutatóval rendelkezik
   
 • A Raptors 0-4 ATS az utóbbi négy meccsén
   
 • A Raptors 0-4 ATS a pozitív nyerési mutatóval bíró ellenfelek ellen
   

A vasárnap éjjeli összecsapás lehet a Toronto utolsó esélye, de a dolgok nem állnak túl fényesen. Leonardot és Lowry-t leszámítva eddig senki nem hozta a szükséges extrát, ellenben a Bucks – amelynek mélységét korábban is dicsértük – játékosai padról beállva is megdobják a 10+ pontokat.

Budenholzer – aki harcban áll az év edzője címért – fiai még nem kaptak ki idegenben a playoff során, de amúgy sem igen sikerült fogást találnia ellenfeleiknek, hiszen tíz győzelem mellé csak egy vereség társul. Ugyan szorosabb meccsre számítunk, mint az előző, de szerintünk könnyen lehet, hogy a kiesés szélére sodródik éjjel a Toronto.

{"headTitle":"Bucks-Raptors","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-20 01:05","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bucks +2.5","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom