NB II

Eljött a gondolkodás nélküli overek napja!

  • varin
megosztom

Vasárnap az utolsó fordulót rendezik az NB II-ben, ez pedig kiváló lehetőséget ad a bombázásra.

Vasárnap az NB I előtt néhány órával a másodosztályban is véget ér a 2018/19-es kiírás, ám az OTP Bank Ligával ellentétben a Merkantil Bank Ligában már semmi tétje a mérkőzéseknek. Ez viszont fogadási szempontból maga a Kánaán lehet, főleg ha az elmúlt évek statisztikáit nézzük.

Fotó: bet365.com

Az NB II átszervezése óta, vagyis immáron öt éve hihetetlen túlsúlyban vannak az overek az underekkel szemben az utolsó játéknapokon. Ennek leginkább talán a tét nélküli meccsek lehetnek az okai, amikor a játékosok már a nyári szünet gondolatával rúgják a bőrt, nemigen törődve a végeredménnyel.

Az utolsó öt szezon utolsó fordulóinak összesen 44 meccséből 35 lett over és 9 lett under.

    oddsai több helyen mégis igen kellemesek, ami egyértelműen arra sarkallhat minket, hogy bombázzuk az overeket gondolkodás nélkül. Kimagaslóan jó befektetés lehet például az elmúlt hetekben nemigen védekező Békéscsaba meccse a Kazincbarcika ellen, de a Csákvár és a Budaörs korábbi meccsein is 4 felett volt a gólátlag. A csalódott Vasas és az NB I-re készülő ZTE rangadóján is kötelező elemnek tűnik az over.

Véleményem szerint az 1.60 körüli szorzóknál kihagyható az over, de a maradék hét meccsen nagyon jó tippnek tűnik ez a vállalkozás, hiszen igen meglepő lenne, ha az elmúlt évek remek tendenciája után éppen most lennének túlsúlyban az underek, amikor éppen mindegyik meccs teljesen mindegy,

2019-05-19;9117
bet365

 

megosztom