NB I

Drámai meccs jön Miskolcon - tipp a DVTK-Újpestre

  • ivan
megosztom

A Diósgyőr a bennmaradásért, az Újpest a nemzetközi kupaindulásért harcol az utolsó fordulóban.

Hollywoodban sem tudtak volna izgalmasabb forgatókönyvet írni az OTP Bank Liga hajrájára, hiszen a 33. forduló előtt még három csapatnak van esélye kizúgni a másodosztályba. Jelenleg az MTK van a legrosszabb pozícióban, hiszen a fővárosiak ponthátrányban vannak a DVTK-Kisvárda duóval szemben, ugyanakkor tovább csavarja a történetet, hogy mindhárom kiesőjelölt hazai pályán játszhatja a sorsdöntő mérkőzését. Ebben a cikkben a DVTK - Újpest találkozót járjuk körbe.

Ez semmiképpen nem szerencsés a Diósgyőr számára, hogy az Újpestnek bizony még komoly motivációja van. A lila-fehérek a negyedik helyen állnak a tabellán, rosszabb gólkülönbséggel lemaradva a Debrecentől, vagyis ha sikerülne több pontot szerezniük, mint a Lokinak, megcsípnék a bronzérmet. Csakhogy az Újpest egyáltalán nincs kirobbanó formában, az utolsó öt fordulóban nem tudott meccset nyerni, míg a DVTK ugyanezen időszak alatt egyetlen meccset bukott el.

Újpest#hun-ujpest#5
Diósgyőr#hun-diosgyor#5

Az Unibetnél ennek ellenére a DVTK az esélytelenebb, ami némileg meglepő, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy közel telt ház várja majd a csapatokat, a miskolci szurkolók pedig már tavaly is bele tudták hajszolni a győzelembe a csapatukat egy kísértetiesen hasonló szituációban.

A csapatok bizonyára informálódni fognak majd a másik pályákon zajló eseményekről és eredményekről, ezzel együtt alapjáraton mindkét csapatnak muszáj a győzelemre törnie.

Az DVTK szempontjából az lenne a szerencsés szcenárió, ha a Loki minél korábban vezetést szerezne a Paks ellen, hiszen abban az esetben az Újpest számára már gyakorlatilag veszett fejsze nyele esete állna fent.

Persze ilyesmire apellálni nem lehet, így kőkemény csatát várunk ezen a meccsen, ahol mindkét csapat kiadja magából az utolsó erőtartalékokat is. A DVTK és az Újpest védelme is elég sebezhetőnek tűnt a tavasszal, így a mindkét csapat szerez gólt opció jó választás lehet, ha pedig élőben szeretnénk fogadni a mérkőzésre, úgy a gólok számára érdemes fogadni, hiszen elég kedvező, +/- 2.25-ös induló hendit szabtak meg a meccsre, így 20-30 perc után már sokkal alacsonyabb line-t fogunk kapni az irodáktól.

{"headTitle":"Diósgyőr - Újpest ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-19 17:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.81","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go/523950079","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Szerinted mi a jó tipp erre a meccsre? 

 

 

 

 

268681
borítókép: 1910.hu
megosztom