Darts

A magyaroknál csak egy nemzet esélytelenebb a továbbjutásra

  • Cesc18
megosztom

Nem túl sok esélyt adnak a fogadóirodák a Székely Pál - Végső János kettősnek a németek elleni csapat világbajnoki mérkőzésen.

Néhány napja megtörtént a június 6-án kezdődő darts csapat-világbajnokság sorsolása, a fogadóirodák pedig gyorsan reagálva ki is jöttek az oddsokkal. 

Hazánk évek óta képviselteti magát ezen az eseményen, az idei sem lesz ez alól kivétel. Ezúttal a Székely Pál - Végső János duóért szoríthatunk. 

Sajnos a sorsolás nem kedvezett a magyar fiúknak, hiszen azt a német párost kapták, akik tavaly és tavalyelőtt is a negyeddöntőig meneteltek. Székelyéknek ráadásul nem csak Max Hopp-pal és Martin Schindlerrel kell majd megharcolniuk, hanem a közönséggel is, hiszen Hamburg ad otthont a 9. World Cupnak. 

   oddsmesterei nem is adnak sok esélyt a magyaroknak, mint alább látható, 7.00-szeres pénzt fizet a továbbjutásunk.

Fogadáshoz klikk a képre!

Nálunk csak egyetlen egy nemzetet tartanak esélytelenebbnek a győzelemre, ez pedig Dánia. A Per Laursen - Niels Heinsøe kettős a végső győzelemre is pályázó Skóciát kapta. 

A holland, angol, skót, walesi, osztrák, északír, belga és ausztrál kiemelt hetesből Walesre és Hollandiára vár trükkös ellenfél az első körben. Szingapúrt és Spanyolországot is láthattuk már meglepetést okozni, így sem Van Gerwenék, sem pedig Gerwyn Price-ék nem vehetik félvállról a nyitómérkőzést. 

Viszonylag kevés egyébként az 50-50-es párharc, a legtöbb meccs esetében egyértelmű favoritot lehet megnevezni. 

Ti mit vártok a Székely - Végső magyar párostól?

 

megosztom