Tipp

Gólos tippek a Monaco kiesési rangadójára

  • ivan
megosztom

A Monacónak is nyerni kell az utolsó előtti fordulóban, különben nagyon nagy bajba kerülhet.

Fotó: asmonaco.com

Bár többször úgy tűnt, hogy a Monaco megindul felfelé, a hercegségbeli alakulat nem tudta átlépni saját árnyékát és továbbra is fennáll a veszélye, hogy a következő idényt a Ligue 2-ben kezdi. Két fordulóval a vége előtt a Dijon, a Caen, a Monaco és az Amiens harcol a bennmaradásért, a négy csapat között pedig 4 pont a különbség.

Az Amiens van a legjobb helyzetben ebből a négyesből, hiszen 35 pont áll a neve mellett, vagyis ezen a találkozón akár egy döntetlen is megfelelő eredmény lehet a vendégeknek.

A Monaco számára viszont nem nagyon maradt más választás, mint a győzelem, ellenkező esetben az is előfordulhat, hogy a Caen és a Dijón is beelőzi Falcaóékat, így az utolsó fordulóban már nem a saját kezükben lesz a sorsuk - és kieső helyről várhatják a véghajrát. A két közvetlen rivális viszont nehéz ellenfeleket kapott, a Caen a Lyon, a Dijón a PSG otthonába vizitál.

Szóval ez egy igazi ki-ki meccs lesz, egy valódi kiesési rangadó. A Monaco győzelmét nem adják túl magasra a bukmékerek, a fogadók pedig a név miatt meg is szavazzák a bizalmat Jardim csapatának.

Viszont az elmúlt hetek teljesítménye alapján semmi pozitívat nem lehet a Monaco mellett felsorolni, március 15. óta nem nyertek meccset, miközben számos olyan ellenfél ellen játszottak, akik ellen hozniuk kellett volna magukat.

Monaco#fra-monaco#5

Az Amiens igazi "döntetlenkirály" lett a tavasszal, az utolsó 10 körben hét alkalommal is remiztek és ezek közül a meccsek közül öt végződött 0-0-lal.

Szerintem ez egy rendkívül feszült hangulatú meccs lesz, ahol mindkét csapat elsősorban a vereség elkerülésére fog játszani.

A döntetlen összességében egyik csapatnak sem tragédia, így a vereség elkerülése ténylegesen prioritás lehet. A támadásokat persze ettől még nem fogják feladni, de a csapatok támadójátéka nem volt valami meggyőző az elmúlt hetekben.

Az Amiens nagyon jó a bekkelésben, a Monaco pedig szenved támadásban, szóval nehezen elképzelhető, hogy sok gól szülessen ezen a 90 percen.

 

Mit gondoltok, érdemes játékba adni ezeket a tippeket?

 

 

 

 

{"headTitle":"Monaco - Amiens","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.75 alatt ","odds":"1.63","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Gólok száma 2 vagy 3 gól","odds":"1.95","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
267253

 

megosztom