Darts

Gigantikus szorzót kapunk az elmúlt hetek egyik "legforróbb" játékosára

  • Cesc18
megosztom

Adott a forma és az önbizalom, 21-szeres pénzért nem tudjuk kihagyni a stoke-on-trentiek ászát.

Viszonylag ritkán foglalkozunk a Players Championship küzdelmeivel, ám ezen a hétvégén akad egy olyan "forró" játékos, akire véleményünk szerint borzasztó magas szorzót kínál a  

White hetek óta bombaformának örvend. - Fotó: PDC

Főhősünk pedig nem más, mint Ian White. A stoke-on-trenti úriember évek óta tagja a profi mezőnynek és a European Tour és Players Championship állomások meghatározó figurája, míg a major tornákon rendre komoly fenyegetést jelent a legnagyobb sztárokra.  

White jó ideje bombaformának örvend, ami a múlt héten egy European Darts Grand Prix tornagyőzelemmel csúcsosodott ki.

Az angol dartsos előtte döntőt játszott a German Openen és az Austrian Openen is, ám Michael van Gerwenbe mindkétszer beletört a bicskája. Múlt héten nem találkozott a hollanddal és ezt kihasználva be is gyűjtötte a trófeát. 

A győzelemig vezető úton akadtak igencsak brutális meccsei White-nak, például a 16 között 110.84-es (!) átlaggal verte Keegan Brownt. De a döntőben sem remegett meg a keze, többek között egy 170-es kiszállónak köszönhetően tudta legyűrni Peter Wrightot. 

Zsinórban három ET-döntőt játszani nem kis fegyvertény, ez az elmúlt jó néhány évben csak és kizárólag Van Gerwennek sikerült. White előtte is elég stabil formát mutatott, Barnsley-ban ugyanis négy Players Championship versenyen két elődöntőt és két negyeddöntőt jegyzett és csak topjátékosoktól kapott ki. 

A hétvégén ismét Barnsley-ban vendégeskedik a mezőny és a klasszisok közül Van Gerwen, Cross, Wade, Wright és Smith teszik tiszteletüket a versenyen. Utóbbi kettő elég hullámzó formát hoz, előbbi három fejben pedig inkább a jövő heti Premier League nagydöntőn járhat. 

Utánuk a sorban már White következik, méghozzá 21-es szorzóval. Ha azt nézzük, hogy az elmúlt hetekben verte többek között Cross-t, Wade-et és Wrightot is, illetve a sorban utána következők közül De Zwaant, Lewist és Hughes-t is, akkor teljesen indokolatlan ez a 20 feletti érték...

{"headTitle":"Darts - Players Championship 15, 16","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-17 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ian White","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom