Angol foci

Nincs Spílered, mégis néznéd az FA Kupa döntőjét? Mutatjuk a megoldást!

megosztom

Hazánkban csak a Spíler TV-n lesz látható a szombati Manchester City - Watford FA Kupa döntő.

Manchester City - Watford döntőt rendeznek az FA Kupában.Szombaton 18 órakor a Wembley Stadion gyepén kerül sor a világ legrégebbi és legrangosabb nemzeti kupasorozatának, az FA Kupának a fináléjára. A döntőben a Manchester City és a Watford együttese néz farkasszemet egymással.

{"headTitle":"FA Kupa döntő, Ki nyeri a kupát? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-18 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"1.1","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/493296475","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Watford ","odds":"7","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/493070569","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ugyan az esélyek elég egyértelműek, de ettől függetlenül egy jó kis meccs elé nézünk. A döntőig vezető küzdelmeket egyetlen magyarországi sporttelevízió sem közvetítette, azonban a fináléval más a helyzet, ugyanis a Spíler TV képernyőjére tűzi, igaz, ez a csatorna viszonylag kevés háztartásban elérhető. 

De van egy nagyszerű tippünk arra vonatkozóan, ha nincs Spílered, de mégis élőben szeretnéd nézni az FA Kupa döntőjét:

mindössze regisztrálnod kell olvasóink kedvenc fogadóirodájába, kiválasztani a Neked szimpatikus opciót és befizetni egy minimális összeget, vagy legalább egy fogadást tenned az eseményt megelőző 24 órában.

 

>>Használd a H3WIN bónuszkodót és markold fel a 15.000 HUF kezdő bónuszt!<<

 

A bet365 live streamjének nagy előnye, hogy nem csak számítógépen, hanem telefonon és táblagépen is nézhető. - A részvételi feltételek és az országkorlátozások érvényesek -

 

ÉLŐBEN NÉZEM AZ FA KUPA DÖNTŐJÉT

 

bet365

 

megosztom