Olasz foci

Mindhárom szombati meccs tuti Itáliában? Hármas kötés, négyszeres odds!

  • varin

Egyoldalúnak tűnnek a szombati meccsek, ezekből pedig egy négyszerező kombi született.

Remek kis olasz mérkőzéseket rendeznek a 37. forduló szombati napján, amely ha nívójában nem is, de fogadási értékében valóban kiválónak ígérkezik. Mindhárom meccs olyan lesz ráadásul, ahol az egyik csapatnak kötelező nyernie, míg a másik számára teljesen mindegy már az eredmény. Jönnek az olaszos eredmények?

Fotó: Newsbeezer

Udinese-SPAL

A ferrarai csapat számára komoly motiváció lehet a top10 elérése, de Udinében nyerni hatalmas tett lenne. A zebramezesek számára élet-halál kérdés a győzelem, hiszen ha nyerni tudnak a Friuliban, bennmaradásuk szint biztossá válik. Okaka Chukáék múlt héten a Frosinone ellen győztek, véget vetve ezzel heteken át tartó rossz szériájuknak. Hazai pályán január közepe óta nem kaptak ki a fekete-fehérek és tulajdonképpen a Sassuolo elleni 1-1-et leszámítva mindig hozták a kötelezőt. A SPAL ugyan idegenben majdnem annyi pontot szerzett már, mint otthon, nagyon meglepő lenne, ha ezt a meccset nem "passzolnák" le.

Genoa-Cagliari

A helyzet elég hasonló az előző meccshez, hiszen a szárdok már nagyon nehezen búcsúzhatnak csak a Serie A-tól, míg a Genoa számára létkérdés a győzelem. Azért az iparvárosiak formája vészjósló lehet, nyolc meccsen három pontot zsebeltek be, amely sorozatból csak egy nápolyi remi emelkedik ki pozitívumként. A hazaiak abban mindenképpen bízhatnak, hogy az utolsó hat Genoa-Cagliariból ötöt is behúztak, illetve Pavolettiék az utolsó tíz idegenbeli meccsükből nyolcat is elveszítettek.

Sassuolo-Roma

A helyzet itt annyiban különbözik a korábban említettektől, hogy a kiesés ellen senki sem küzd, a Romának a Bajnokok Ligája-indulás lehet a tét. De Rossiék legyőzték múlt héten a Juvét, ám sorsuk még így is azon múlik, hogy a kupadöntőt elveszítő Atalanta tud-e pontot csenni Torinóból. Ha igen, gyakorlatilag mindegy, mit csinálnak a Sassuolo ellen, bukják a BL-t. Habár a római BL-indulás most eléggé kétségesnek tűnik, a Farkasok még az első hétből is kiszorulhatnak akár, így mindenképpen győzelemre kell játszaniuk a Stadio Mapei-ben.  A zöld-feketék már takaréklángon nyomják, egy-egy siker becsúszik, de sok a döntetlen, kevés a vereség. Sensiéknek amúgy is mumusa a Roma, hiszen az eddigi 11 találkozójukon egyszer sem landolt a három pont a Reggio Emilia-i gárdánál.

{"headTitle":"Olasz kombi szombat estére","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-16 15:00","footerTitle":"Eredő odds: 3,70","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Udnese","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Genoa","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Roma","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
2019-05-18;55
270192