Sportműsor

Jön az NB I, a Bundesliga és a La Liga utolsó fordulója!

Górcső alá vettük az előttünk álló hétvége leginkább várt mérkőzéseit és eseményeit.

Foci

Szomorú, de egyben izgalmakkal teli hétvégének nézünk elébe, hiszen a bajnokságok nagy részének 2018/19-es szezonja lezárul. A sort egy héttel korábban a Premier League nyitotta - szombaton immár véget és a Bundesliga - vasárnap pedig a La Liga és a magyar NBI is. 

Hiába lesz tehát jó idő a víkend során, érdemes lesz a TV-képernyők előtt maradni. Szombaton ugyanis sorsdöntő összecsapásokkal, a meccseket egy időben játszva jön a német élvonal, ahol eldől, hogy a Bayern zsinórban hetedszer is felemelheti-e a trófeát. Nem beszélve arról, hogy egy komoly korszak zárul Berlinben, ahol Dárdai hosszú idő után feláll a kispadról.

Ínyenceknek ajánljuk még a 18 órakor kezdődő női BL-döntőt, amelyet a budapesti Groupama Aréna gyepén játszanak majd. A Lyon-Barcelona összecsapáson magyar érdekeltség is lesz, hiszen a franciák színeiben pályára lép a budapesti születésű Marozsán Dzsenifer is.

A hétvége második napján a honi kiírások viszik a prímet. Az élvonalban ugyan már régen eldőlt, hogy a Ferencváros lesz a bajnok, de a harmadik helyért és a bennmaradásért is öldöklő küzdelemre van kilátás. A forgatókönyvekből van bőven, ha ide kattintasz elolvashatod a Hathárom számításait. Mellesleg ebédhez nézhetünk egy Real-Madrid-Betist is déltől, 16:15-től pedig a Barcelona szezonzáróját csodálhatjuk meg. A nap izgalmait Olaszországban öblíthetjük le a küzdelmesnek ígérkező Napoli-Interrel, amelyen a második és harmadik helyezett csap majd össze.
 

  • Bayern München-Frankfurt - Sport 1, szombat 15:30
  • Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund - Sport 2, szombat 15:30
  • Lyon-Barcelona (női) - M4 Sport, szombat 18:00
  • Manchester City - Watford - Spíler, szombat 18:00
  • MTK-Honvéd - M4 Sport, vasárnap 17:00
  • Napoli-Inter - Digisport 2, vasárnap 20:30

 

Tenisz

Hétvégén bajnokot avatnak Rómában, a szezon utolsó salakpályás Masters versenyén. Ha minden a papírforma szerint alakul, akkor a férfiaknál a vasárnapi fináléban Novak Djokovics és Rafa Nadal nézhet farkasszemet egymással, ami egyébként a két sztárteniszező nyolcadik római ütközete lenne. Addig viszont még elég kemény meccseket kell megoldaniuk, például a szerb a pénteki negyeddöntőben Juan Martín del Potróval találkozik, míg a spanyol a szombati elődöntőben megkaphatja azt a Stefanos Tsitsipast, akitől Madridban vereséget szenvedett. Izgalmas végjáték elé nézünk tehát. 

  • Elődöntők - Digisport 2, szombat 12:00
  • Döntők - Digisport 2, vasárnap 13:00

 

Nagyszerű hétvége elé nézünk tehát, természetesen oldalunkon számtalan előzetest és tippeket találhattok majd, illetve érdemes nézelődni partneroldalunkon, a Logibeten is.  

 

Ti melyik meccset várjátok a legjobban és mire terveztek fogadni?