Magyar foci

Nem vicc, tudunk fogadni a Szabad Föld-kupára!

  • mr.blonde
megosztom

A bet365 felvette a kínálatába az amatőr kupa fináléját, amelyet csütörtök délután rendeznek az MTK stadionjában.

A focit szeretőknek aligha kell bemutatni, de azért néhány szóban a Szabad Föld-kupáról: a vándorserleget a Szabad Föld újság hozta létre 1964-ben, azzal a céllal, hogy az amatőr csapatoknak is létrehozzon egy lehetőséget, ahol eredményesebben versenyezhetnek.

'A falusi csapatok kupadöntőjét' évtizedeken keresztül a Magyar Kupa döntője előtt, a Népstadionban rendezték meg. A döntőben való részvételre az az alsóbb osztályú együttes jogosult, amelyik a legmesszebb jutott a Magyar Kupában. A sorozat neve 2015-től szimpla Amatőr Kupára módosult.

Idén ez a két csapat a Szarvas és a Lipót lett, így csütörtökön délután 16 óra 30 perckor ez a két alakulat csap össze a Szabad Föld-kupáért.

Mindkét csapat a negyedik osztályban szerepel. A lipótiak a Duna Takarék Megye I-es csoport 1. helyén állnak és a feljutásuk már garantált, hiszen már behozhatatlan pontelőnyük van az üldözőkkel szemben. 27 forduló alatt 26-1-0-s a mérlegük.

Az ellenfél Szarvas a békési megyei I-ben vitézkedik és negyedik helyen végzett, 20 forduló alatt 12-3-5-ös mérleget összefocizva.

Háromesélyben óriásit változtak az oddsok, hiszen a Szarvas eredeti 5-szörös szorzója cikkünk írásakor már 11.00-en járt.

Bár első ránézésre két azonos osztálybeli csapat csatáját figyelhetjük, az oddsok változása talán nem is annyira indokolatlan. Egyrészt a két megye között minőségi különbség van a győri régió javára, másrészt a Lipót ugye tulajdonképpen már NB III-as csapatnak tekinthető.

A bet365-nél jelenleg +/-2,25-ön állnak a hendikephatárok és kereken négy gólon áll a gólszámra meghúzott határ. 

Nyilván mindkét csapat nyerni szeretne és mindent megtesz majd a győzelemért, de a meccs előtt azért nehéz jó tippet találni. Ez itt amatőr szint, szóval a végeredmény kapcsán azért lehetnek meglepetések, viszont aligha lesz gólszegény a találkozó.

Szerintem élőben lehet igazán keresnivalónk, például a gólos fogadásokkal, akár az első félidőre vonatkozóan is, ha a line átugrik +1.25-re, az szerintem már játszható lesz.

 

>>>Regisztrálj a bet365-re és írd be a H3WIN bónuszkódot<<<

bet365

 

megosztom