Darts

Ez a zárófelvonás legtutibb tippsora?

megosztom

Csütörtök este Leeds-ben a Premier League alapszakaszának utolsó fordulója következik.

Az Unibet TV-n mobilról és táblagépről is nézhetőek a mérkőzések. Ha most regisztrálsz, az iroda 20.000 HUF kezdő bónuszt ad. További részletek.

Amit a záróforduló előtt biztosra tudunk, hogy Rob Cross és Michael van Gerwen helye fix a négy között, míg Michael Smith-nek és Peter Wrightnak matematikai esélye sincs már a rájátszásra. Minden más kérdés viszont nyitott, két londoni repjegy keresi a gazdáját, illetve azt sem tudjuk még, hogy ki nyeri az alapszakaszt, hiszen a két éllovast egyetlen pont választja el egymástól. Izgalmakban és feszültségben tehát aligha lesz hiány, lássuk milyen párharcok várnak ránk a First Direct Aréna színpadán. 

Premier League, 16. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Gerwyn Price-Peter Wright 2.30 4.50 2.40
21:00 Daryl Gurney-Michael Smith 2.25 4.50 2.50
21:50 Michael van Gerwen-Mensur Suljovic 1.30 6.50 7.00
22:30 James Wade-Rob Cross 2.95 4.33 2.00

A show-t Gerwyn Price és Peter Wright összecsapása nyitja, ami előbbinek élet-halál meccs. A walesi a hatodik helyről várja a fordulót és csak abban az esetben van esélye a rájátszásra, ha nem kap ki.

Papíron erre kiváló sansza van, hiszen Wright az 5. játékhét óta nem tudott nyerni. 

Ugyanakkor a szorzók nem véletlenül vetítenek előre egy ki-ki meccset. Wright néhány napja a European Darts Grand Prix-n életjeleket mutatott, többek között Van Gerwent legyőzve masírozott a fináléig, ahol döntő legben csúszott csak le a trófeáról. 

Price-nak lesz csak vesztenivalója, ráadásul akkor lenne igazán jó sansza, ha győzni tudna, mert azzal virtuálisan feljönne a negyedik helyre és ezzel nyomást tenne a közvetlen riválisaira. Nagyon nem lesz ez könnyű menet a walesinek, úgy véljük, ha be is gyűjti a két pontot, aligha teszi ezt egy sima meccsen. 

Amennyiben Price nyer, akkor a második meccsen érdekelt Daryl Gurneynek is nyernie kell, ha a négy közé szeretne jutni. Az északír a múlt héten éppen a walesivel játszott egy borzasztó feszült meccset, ami pontosztozkodással és dulakodással zárult. Nagy kérdés, hogy most mennyire tud nyugodt maradni Gurney, az biztos, hogy ideges játékkal még a pontszerzés is necces lesz Michael Smith ellen, aki hasonlóan Wrighthoz, tét nélkül léphet színpadra. 

Gurneynek egyébként még egy vereséggel is van esélye a rájátszásra, amennyiben az utána lévő meccsen Suljovic nagyobb arányban kap ki Van Gerwentől, mint az északír Smith-től, illetve Price sem nyer. 

Az osztrák helyzete is borzasztóan érdekes, Mensur Suljovic annak tudatában léphet majd színpadra, hogy pontosan tudja, milyen eredményre van szüksége. Az is lehet, hogy pontkényszer alatt kell dobnia, de az is lehet, hogy elegendő, ha szorossá teszi a meccset. Ami biztos, hogy Michael van Gerwen is a maximumot teszi majd bele, hiszen a világelső holland az alapszakasz győzelemért hajt. 

Ami nem túl jó hír Suljovicnak, hogy az elmúlt 10 egymás elleni meccsükből kilencet elveszített Van Gerwen ellen. 

Az est utolsó mérkőzésén James Wade és Rob Cross feszül egymásnak. Ugyan utóbbi biztos rájátszás résztvevő, de alakulhat úgy, hogy mégis Cross-nak lesz fontosabb ez a meccs. Wade-nek ugyanis csak abban az esetben van izgulni valója, ha Gurney és Suljovic is nyer. Ennek a szorzója közel 17-szeres, szóval viszonylag kicsi a sansz rá...

Cross-nak viszont az első hely megtartása érdekében jó eséllyel nyernie kell majd, ha úgy kalkulálunk, hogy Van Gerwen hozza a papírformát az osztrák ellen. 

Fogadás szempontjából nehéz ennél nehezebb fordulót elképzelni. Éppen ezért a single tippeket most nem erőltetjük, helyette inkább egy alacsonyabb szorzókból álló duplázós kombit állítottunk össze. 

{"headTitle":"Hathárom-tippek","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-16 20:00","footerTitle":"2.30","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Peter Wright +3.5","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Smith +3.5","odds":"1.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Van Gerwen nyer","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Cross +2.5","odds":"1.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

unibet

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet-re!

 

megosztom