Holland foci

Négyes szorzót vadásznánk le az Ajax szezonzáróján

megosztom

Az Ajax gyakorlatilag már bajnokként léphet pályára az osztályozós Graafschap otthonában. A bukik gólfesztivált várnak.

Bár matematikai alapon még nem 100 százalékos az Ajax bajnoki címe, nehéz elképzelni, hogy a PSV egy mérkőzés alatt le tudná dolgozni 14 gólos hátrányát az amszterdami listavezetővel szemben, ráadásul az sem igazán reális, hogy az Ajax nem szerez pontot az osztályozóra készülő Graafschap ellen.

Már csak azért sem, mert az Ajax győzelmét 1.083-ért mérik, miközben a hendikephatárokat +/-2,5 gólon húzták meg.

Az Ajax decemberben 8-0-ra tömte ki mostani vendéglátóját, ráadásul a Graafschap egy nagyon súlyos 6-1-es zakóba szaladt bele a hétvégén, ami a sorsát is megpecsételte.

[2780148] 2019-05-15 19:30:00 De Graafschap - Ajaxx;5

Tekintve, hogy az Ajax motivációja immáron azért kérdőjeles, nem biztos, hogy a mérkőzés előtt érdemes belevágni egy végeredményre irányuló fogadásba, hiszen az év utolsó meccsén már nem mindig szokott maximális lenni a koncentráció.

Két Tadics-gól komoly profitot jelentene / yahoosports

Ami viszont még izgalmas feladat lehet az Ajax számára, hogy Dusan Tadicsból gólkirályt faragjon. A 30 éves szerb támadó a hétvégén egy duplával segítette a csapatát a bajnoki címet jelentő győzelemhez, ezzel ráadásul két gólra megközelítette a psv-s Luuk de Jongot. A PSV ugyan odahaza léphet pályára, de vélhetően megütötte őket az utolsó fordulókban elbukott bajnoki cím, szóval nem biztos, hogy képesek lesznek egy gólparádéval búcsúzni a közönségtől.

Szóval Tadics számára még nem úszott el a gólkirályi cím esélye.

A szerb játékmester a szezon során - minden sorozatot figyelembe véve - nyolc alkalommal rúgott két gólt egy mérkőzésen, egy újabb duplázás pedig (megosztott) holland aranycipőt érhet.

Tekintve, hogy az Ajax ellenfele egy gyengécske csapat lesz és a bukmékerek 4-5 gól körüli végeredményt várnak, így azért jó eséllyel Tadics újra eredményes lehet. Ne feledjük, hogy a büntetőket és a szabadrúgásokat is ő végzi el, ami további muníciót jelenthet a tippünknek.

Kattints a részletekért!

Tadics gólját 1.56-ért méri az Unibet, de amiben igazán komoly érték lapul(hat) az a szerb duplázása, amire kereken négyszeres oddsot kaszálhatunk. Egy próbát mindenképpen megér.

{"headTitle":"De Graafschap - Ajax","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-15 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dusan Tadic legalább két gólt szerez ","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
267483
unibet

 

megosztom