Forma-1

Egy kérdés maradt, Hamilton vagy Bottas?

megosztom

A Mercedes zsinórban öt kettős sikernél jár a szezonban. A konstruktőri zsebben, de ki nyeri az egyénit?

A két mercedeses pilóta nem tud hibázni. - Fotó: F1

A hétvégén Spanyolországban lezajlott a szezon ötödik Forma-1-es futama és újfent a két Mercedest intették le az első két helyen. Lewis Hamilton és Valtteri Bottas már Bakuban is történelmet írt azzal, hogy az első négy versenyhétvégén kettős sikert ünnepelhettek, a legutóbbival pedig tovább nyújtották ezt a parádés sorozatot. 

Nagyon minimálisra csökkentek így a Ferrari esélyei a konstruktőri címért folytatott harcban. Ezt a szorzók is pontosan tükrözik, hiszen a Mercedesre 1.05-öt kínálnak, míg a Ferrarira 8.50-et. Hiába van még rengeteg futam hátra, nehéz elképzelni, hogy a maranellóiak ezt a tetemes hátrányt képesek lesznek ledolgozni. 

Barcelona után az egyéniben is sokat romlottak a ferraris pilóták esélyei, a    oddsmesterei szerint innentől már csak az a kérdés, hogy Hamilton vagy Bottas nyeri a vb-t. Az iroda ki is tett egy olyan piacot a kínálatában, melyben a két mercedeses pilóta nélkül tippelhetünk a szezon legjobbjára. 

Ami miatt ez a piac érdekes, hogy közel sem lehet készpénznek venni, hogy a dobogó alsó fokán ferrarist látunk majd, hiszen jelen pillanatban is a Red Bull-lal Max Verstappen áll az összetett harmadik helyén. 

bet365

Aki Verstappenben gondolkozik 3.50-es oddson, annak érdemes a következő, Monacói Nagydíj előtt megfogadnia, a monte-carlói pálya ugyanis a Red Bull egyik legerősebb pályája az egész szezonban, míg a Ferrari az elmúlt 15 évben csak egyszer (!) tudott nyerni a hercegségben. 

Szerinted milyen hosszútávú fogadásban lehet érték?

 

megosztom