Politika

Verhetetlen a Fidesz, de a hatalmas value az MSZP-ben van?!

  • varin
Címkék:
megosztom

Május 26-án európai parlamenti választások, amelyre természetesen pénzt is tehetünk.

Május 26-án tartják hazánkban az európai parlamenti választásokat, immáron negyedik alkalommal az ország történetében. Az egyfordulós, listás szavazáson kizárólag pártok indulhatnak, hazánkból szám szerint kilenc. Szerencsére az     lehetőséget biztosított számunkra, hogy még akár pénzt is kereshessünk a politikával.

{"headTitle":"Melyik párt szerzi a legtöbb mandátumot?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-26 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fidesz","odds":"1.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jobbik","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"MSZP","odds":"26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"DK","odds":"34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"LMP","odds":"101","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Momentum","odds":"101","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Arra természetesen nincs igazán nagy szorzó, hogy melyik párt szerzi a legtöbb mandátumot, a Fidesz veresége óriási meglepetés lenne. A közvélemény-kutatások jelenleg a kormányzó párt támogatottsága 50% körüli, míg a második helyen álló Jobbiké csökkenő pályát mutat, jelenleg 10-12% lehet.

A Fidesz 1.01-es szorzójában nehéz értéket felfedezni, viszont kizárólag a kutatóintézetek számai alapján a value-t az MSZP-DK összevetésben találhatjuk meg.

A Wikipedia tanulsága szerint a különböző kutatóintézetek egyikénél sem volt olyan, amikor a DK népszerűbb lett volna, mint az MSZP, mégis 1.72-es szorzóval fogadhatunk Gyurcsány Ferenc korábbi pártjára a jelenlegi ellen. A másik H2H fogadást az MSZP-Jobbik összevetés adja, itt is Tóth Bertalan pártja a favorit. Márpedig ha hinni lehet a statisztikáknak, akkor az MSZP-DK párharcban igencsak nagy az érték!

Melyik párt szerez több mandátumot?
   
  1 2
MSZP vs. Jobbik 1.60 2.20
MSZP vs. DK 1.72 2.00

Többen azonban úgy gondolják, az MSZP közelmúltbeli balhés esetei inkább a DK felé billentik a mérleget. Ti mit gondoltok, hol rejlik a legnagyobb érték az Unibet piacain?

unibet
megosztom