Tenisz

Nincs ennél kézenfekvőbb tipp erre a meccsre

  • Cesc18
megosztom

Maratoni csatának ígérkezik Philipp Kohlschreiber és Marco Cecchinato római második körös mérkőzése.

Kedden már néhány második körös összecsapást is rendeznek Rómában, illetve az erőnyerők közül elsőként Alexander Zverev mutatkozik be. A tavaly és tavalyelőtt is döntőt játszó németre meglehetősen nehéz rajt vár az olasz Matteo Berrettini ellen. Az utóbbi időben bombaformában ütő itáliai mellett további két hazai harcos, az élete első főtáblás ATP-meccsére készülő Andrea Basso és a 15. kiemelt Marco Cecchinato is pályára lép. Basso mérkőzésével már tegnapi cikkünkben foglalkoztunk, most pedig lássuk utóbbi összecsapását, amely már a legjobb 16 közé jutásért megy.

Cecchinatóra a második körben Philipp Kohlschreiber vár, a mérkőzésükre pedig késő este kerül sor a centerpályán. 

Mindketten nehéz nyitóellenfelet kaptak és nem is sikerült két szettben továbbjutniuk. Cecchinato szetthátrányból verte Alex De Minaurt, míg Kohlschreiber egy kétórás ütközet után gyűrte le Gilles Simont. 

Fogadás a továbbjutóra    
Philipp Kohlschreiber Marco Cecchinato
2.33 1.66

Ha az oddsokra pillantunk, akkor láthatjuk, hogy a bukmékereknél az olasz a favorit. Noha, a nyitóoddsok megszabásánál ez nagyon nem így volt, ugyanis például a Pinnacle oddsmesterei 50-50-re hozták ki az esélyeket. A fogadók azonban szépen lejjebb tornázták Cecchinato szorzóját, és ezzel arányosan természetesen emelkedett a németé. 

Valamelyest egyet tudunk érteni a fogadókkal, hogy a palermói srácot favorizálják. Cecchinato salakon nagyon él, hazai környezetben pedig extra motiváltan játszik. 

Ugyanakkor Kohli egy borzasztó veszélyes játékos, aki tudásban bőven azon a szinten áll, mint az olasz. 

Mindketten egykezes fonákot ütnek és szintén közös bennük, hogy borzasztó hullámzó a teniszük.

Cecchinatót támogatják a fogadók. - Fotó: ATP

Cecchinato az idei európai salakszezonban három alkalommal is 6-0 vagy 6-1-re bukta az első szettet, majd ezt követően tudott kiegyenlíteni. Ez egyrészről mutatja, hogy hatalmas küzdő, másrészről hajlamos gyengén, alacsony hőfokon kezdeni a meccseket.

Kohlschreiber az elmúlt négy tornáján overes mérkőzésen maradt alul, többségében döntő szettben kapott ki. 

Nincs erre az összecsapásra kézenfekvőbb tipp, mint a 22.5 játék felett. Bátrabbak talán még bevállalhatják azt is, hogy Kohlié az első szett, de bukja a meccset. Erre a bet365 8-szoros pénzt fizet. 

{"headTitle":"Philipp Kohlschreiber - Marco Cecchinato","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"22.5 játék felett","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom