Sportfogadás

Feltámadtak a nagy öregek, újra négy master a Logibeten!

Régen volt utoljára, hogy négy master is erősítette partneroldalunk tippmesteri táborát.

Kedden délben szokás szerint lefutott partneroldalunk, a Logibet frissítése, így a tippmesterek pontszámai és szintjei is megváltoztak. Ezúttal a rutin és a tapasztalat tört előre, hiszen több "nagy név" is feljebb kúszott a ranglistán.

Csatlakozz a Logibet professzionális közösségéhez!

A legfontosabb talán, hogy a Hathárom szerkesztője és legrutinosabb tippmestere, Tomihmv ismét a masterek között van. Tominak bőségesen akadtak gyengébb hónapjai, ám március eleje óta szenzációs formát fut, amely bizonyítja, soha nem érdemes leírni egy ekkora rutinnal rendelkező tippmestert, mert előbb-utóbb a szakértelem és a befektetett munka meghozza gyümölcsét, az eredmények pedig visszafordulnak.

Moneymaker szintén az őskövületek közé tartozik, aki szerencsére hónapok óta kiegyensúlyozottan és jól teljesít. 2018 októbere óta például hat pluszos hónap mellé csak egyszer mínuszolt, az utolsó 3,5 hónapban pedig igen stabilan és konzekvensen püföli az irodákat.

Moneymaker kedvenc terepe még csak most kezdődik, hiszen dübörög a teniszszezon, következik a Roland Garros, majd Wimbledon, így ha valakire érdemes lesz odafigyelni, az ő!

Varin esetében a hatalmas hullámvasutazást már megszokhattuk, szerencsére az a bizonyos vasút most felfelé mozgó pályán van, hiszen májusban már 116 egység profitnál jár 117 tippből.

A legnagyobb magasságokat és legmélyebb gödröket is megjárt tippmester továbbra is a Logibet legnagyobb értéke, ha éppen jó formában van, reméljük, csakhamar őt is a masterek között üdvözölhetjük ismét.

Örvendetes továbbá, hogy Griezmann ebben a hónapban sem akar mínuszt termelni, illetve Karlsson a gyengébb áprilist követően ismét profitot hoz követőinek.

És hogy mi a közös a fent említett tippmesterekben? Amellett, hogy mind sok-sok éves rutinnal és tapasztalattal bírnak a professzionális tippadás területén, mindegyikükre feliratkozhatsz egy egyszeri, 19.99€-s havi díjra, amelyért egy hónapon keresztül e-mailben küldik el a tippeket a kiválasztott tippmesterekre.

Csatlakozz a nyerők táborához te is!