Török foci

Ezzel a szalonremivel szép kasszát foghatunk

megosztom

Az utolsó előtti fordulót rendezik a hétvégén a török Süper Lig-ben, két csapat pedig egymás ellen vívhatja ki a bennmaradást.

A 33. fordulóra kerül sor szombat-vasárnap-hétfőn a török élvonalban és bár a reflektorba a vasárnapi Galatasary-Basaksheri mérkőzés került, az alsóházban egy igen érdekes párosításra bukkantunk.

Hétfőn rendezik ugyanis az Ankaragücü - Sivasspor találkozót, ami abból a szempontból rendkívül érdekes, hogy mindkét csapat még kieshet.

Az Ankaragücü 37 ponttal a 14. helyen áll a tabellán, míg a Sivasspor a 12., de a két fél között mindössze egyetlen pont a különbség, míg a kieső helyen álló Bursaspor neve mellett 33 egység szerepel.

Vagyis matematikailag még mindkét együttes kieshet, viszont egy döntetlennel mindkét csapat bennmarad. A Göztepe és a Bursaspor éppen egymás ellen játszik majd, vagyis ott csak egyik csapat szerezhet három pontot. Ha ez a csapat a Göztepe lesz, akkor a Bursaspor kiesik, ha pedig a Bursaspor nyer, akkor a Göztepe esik ki - feltéve, ha a mi meccsünkön döntetlen születik.

bet365

Klasszikus szalonremi helyzet állt tehát elő, amit úgy gondolom, hogy muszáj bepróbálni. A nyitóoddsokat sajnos nagyon levadászta egy-két komolyabb fogadó, de jelenleg is 2.50-ért fogadhatunk a bet365-nél a döntetlenre, amit még mindig pofás szorzónak vélek, főleg, hogy a nemzetközi piacon itt a legmagasabb az odds.

{"headTitle":"Ankaragücü - Sivasspor","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-20 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/524019201","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"1. félidő döntetlen","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/524056744","bookmaker":"23"}]}
269033

 

megosztom